Kiderült, hogy hat az egészségedre, ha követed az exedet online

Van ember, aki nem csinálja?

Kiderült, hogy hat az egészségedre, ha követed az exedet online

Hoztatok egy nehéz döntést és a különválás mellett tettétek le a voksotokat, de te azóta is rendszeresen csekkolod, hogy mi történik a volt szerelmeddel. Ha valami, akkor ez biztosan nincs rajta a szakítás utáni to do listán, viszont kérdés, hogy tényleg annyira para dolog-e, mint amennyire elsőre mindenki gondolja. Melanie Shapiro szakértő szerint a legfontosabb kérdés, ami segít eldönteni, hogy tilosban jársz-e az ex iránti leselkedéssel, ha felteszed magadnak a kérdést: „Hogy érzem magam miután megnéztem a legfrissebb posztját?”

Ha közel közömbös érzés és csak örülsz neki, hogy boldogan éli az életét, akkor nem csinálsz vele rosszat, ha néha rápillantasz a feedjére. Viszont ha rossz kedvű leszel, miután egy cuki képet láttál róla és az új barátnőjéről vagy azon kapod magad, hogy napi szinten stalkolod, jobb, ha elgondolkozol. Ezzel ugyanis szabotálod a gyászidőszakot és esélytelenné teszed, hogy valaha is túllegyél rajta.

Éppen ezért legyél nagyon őszinte magaddal, amikor elgondolkodsz a csekkolási vágyad mögött megbújó motiváción. Tényleg csak akkor lehet igazán szép emlék, amire visszanézel, ha időt adsz magadnak és ameddig fáj, addig messzire elkerülöd a profilját.

Még több

Szex-Szerelem