Egy újságból tudta meg a feleség, hogy a férje megcsalta

Nem, ez sajnos nem egy vicc…

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Egy újságból tudta meg a feleség, hogy a férje megcsalta

Sok sztorit hallani házaspárokról, akik cselesebbnél cselesebb módokon csalják meg egymást, ám a következő történet még így is kitűnik a többi közül.

Történt ugyanis, hogy még 2017 márciusában az amerikai Robert magyarázat nélkül elhagyta a feleségét, Nikytát, aki teljesen értetlenül nézett maga elé, és teljesen úgy érezte, hogy összedől körülötte a világ.

Persze ez a sokk ahhoz képest semmi nem volt, ami ugyanebben az évben, augusztustan érte a feleséget, aki a New York Times olvasása közben egyszer csak meglátta, hogy egy fiatal pár összeházasodott. A bökkenő csupán az volt, hogy a büszke férj az ő férje volt, akitől még hivatalosan el sem váltak, ám nem ez volt az egyetlen húzós rész a sorok között. A cikk szerint a boldog szerelmesek 2017 januárjában találkoztak és szerettek egymásba, azóta pedig elválaszthatlanok. Ja, és azt külön odaírták, hogy Robert soha nem volt még házas.

„Teljesen ledöbbentett a dolog. Egyrészről megkaptam a választ, hogy Robert miért hagyott el, másrészről pedig nem akartam elhinni a leírtakat, miszerint a pár 2017 januárja óta randizott egymással, amikor a pasi még bőven az én férjem volt, sőt, akkor még külön sem éltünk! Mellesleg ez a tény már önmagában kizárja azt, hogy Robert nem volt házas!” – mondta a dühös exfeleség.

Nikyta felkereste az újságot, akik végül helyreigazították a cikket, és odaírták, hogy Robert házas volt, ÉS hab a tortán, minden jót kíván volt feleségének. Ugye milyen cuki?

Címkék: feleség férj házasság kapcsolat lebukás megcsalás újság

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Szex-Szerelem

Utánajártunk a technikának, ami 3 perc alatt orgazmust ígér

Utánajártunk a technikának, ami 3 perc alatt orgazmust ígér

Mit tud a Kivin-módszer, amit más nem, és tényleg olyan gyorsan orgazmushoz vezet? Most kiderül!

Ezt a 8 dolgot eddig biztosan nem tudtad az orgazmusról

Átélheted többszörösen is, sőt, ha nagyon pro vagy, akár fizikai érintés nélkül is! Na, jöhet néhány izgalmas infó az orgazmusról?

Tényleg ez lenne a tökéletes csók 10 titka?

Sosem árthat kicsit turbózni a technikádon, szóval összeszedtük a leghasznosabb tippeket, amik elengedhetetlenek ahhoz, hogy tökéletesen csókolj - legalábbis az internet szerint!

4 dolog, amit neked is tudnod kell a pánszexualitásról

A pánszexualitást rengeteg félreértés és tévhit övezi, mi pedig fontosnak tartjuk, hogy eloszlassuk ezeket.

Felnőtt tartalom!

Ezt a tartalmat csak a 18. életévüket betöltött látogatóink tekinthetik meg.
Elmúltál már 18 éves?