4 jel, hogy a pasi bosszúálló típusú ex lesz

Nincs annál jobb érzés, amikor egy srác számára mindennél fontosabb vagy, de az sem árt, ha nyitott szemmel létezel a kapcsolatban. Néhány Cosmo-olvasó elmesélte, milyen jelek utaltak arra, hogy a srác finoman fogalmazva sem lesz az exek gyöngye.

4 jel, hogy a pasi bosszúálló típusú ex lesz

Az enyém vagy!

„Megvan az az érzés, amikor egyáltalán nem bánod, hogy a fiúd CSAK veled akar lenni, és legszívesebben minden barátod offolná? Na most képzeld el azt a felállást, amikor ez fél évvel később finoman fogalmazva is unalmas, de barátokról már rég nem beszélhetünk, a pasid ugyanis szépen elmarta őket. Dani pont ezt csinálta: módszeresen kisajátított, így barátok híján egyedül kellett túltennem magam a szakításon, és még egy évvel később is arról kaptam üzit, hogy a hátam mögött próbál beégetni az egykori társaságom előtt. Birtokló, nárcisztikus, és bosszúálló – tiltólistás típus.” (Mariann, 28)

 

Mr. Kőkemény

„Visszagondolva elég naiv volt a részemről, hogy nem menekültem el azonnal, amikor megmutatta, ő hogyan is old meg bonyolult ügyet. Ami nála kimerült abban, hogy pénzt adott két nagyon rossz arcú tagnak, hogy állítsanak be valakihez, hogy kisajtolhassanak belőle egy elfelejtett kölcsönt. Ha egy srác számára az érvelés kimerül az erőszakban, te sem számíthatsz majd túl sok jóra tőle.” (Dóri, 25)

 

Majd én tudom!

„Máté okos srác, akinek határozott véleménye van a dolgokról, ráadásul annyira szuggesztív, hogy sokszor tényleg úgy éreztem, az ő véleménye az enyém is. Eleinte csak törzshelyeket, majd barátokat és munkahelyet cseréltem le azért, mert ő erre bátorított. Egy évvel később már látom, mekkora manipulátor volt valójában, aki úgy próbált meg maga mellett tartani, hogy azt éreztette velem, mindent neki köszönhetek, és vele együtt az új lehetőségek is megpattanhatnak. Na itt vettem egy levegőt, hogy lezárjam a dolgot.” (Szandi, 28)

 

HESS, ex!

„Sanyi totálisan kiakadt, amikor egy volt pasim felköszöntött a születésnapomon, mindezt teljesen nyilvánosan, a Facebook idővonalamon. Előtte is tudtam, hogy féltékeny típus, de amikor kiderült, hogy azzal kereste meg az exem aktuális barátnőjét – némi nyomozás után –, hogy szerinte még mindig van köztünk valami, egyértelműen kiderült számomra, nekem is képes ártani, ha úgy diktálja az igazságérzete.” (Linda, 24)

Még több

Szex-Szerelem