4 meglepő jel, ami arra utal, hogy megcsalnak

Egy szakértő beszámolt az intő jelekről a Bustle nevű lapnak. Most megtudhatod, mire érdemes odafigyelned.

4 meglepő jel, ami arra utal, hogy megcsalnak

Megújul kívül-belül

Dr. Caroline Madden családterapeuta az amerikai lapnak kifejtette, hogy az egyik legszembetűnőbb jel, amikor a pasid megváltoztatja a külsejét. És itt nem arról van szó, hogy beszerez egy-két új farmert és pólót, hanem arról, hogy szinte az egész gardróbját lecseréli, és hirtelen az étkezésére is elkezd odafigyelni, vagy még többet jár edzőterembe.

De nemcsak a külső átalakulás figyelhető meg ilyenkor, hanem az is, hogy érthetetlen módon beleszeret egy új hobbiba. Amikor egyik napról a másikra gitárórákra cseréli a videójátékot, az nem véletlen. „Amikor beleszeretünk valakibe, érdekelni kezd minket az is, mit szeret a másik. Érdekesnek és izgalmasnak tartjuk, ezért mi is megpróbálkozunk vele” – mondja a szakértő.

Csak úgy eltűnik

Minden kapcsolatban szükség van egyedüllétre és külön töltött időre, de amikor a pasid elmegy „találkozni a barátaival” és totálisan eltűnik (vagyis nem válaszol semmilyen üzidre), az gyanús lehet. Persze, ha a pasid sosem volt az a fajta, aki folyton csekkolja a telóját, akkor nem kell azonnal a legrosszabbra gondolni. Viszont, ha eddig mindig a telóján lógott, de mostanában, amikor elmegy otthonról, ügyet sem vet rá, az már intő jel is lehet.

Hirtelen kitörölt az életéből

… mármint a közösségi médiában. Néhány hónapja még szívesen osztotta meg a közös nyaralós fotóitokat Instán, de mostanában csak szelfiket posztol? Akkor nem árt odafigyelned! Simán lehet, hogy azt akarja elhitetni valakivel, hogy már szingli.

Téged gyanúsít

Egyszer csak megvádol azzal, hogy megcsalod, te pedig kapkodod a fejed, hogy ezt miből gondolja. Caroline szerint a hűtlenségben is a legjobb védekezés a támadás: „Ez a csalók kedvenc taktikája. Ehhez általában azt is hozzáteszik, mennyire fontos a hűség, hogy úgy tűnjön, meg lehet bennük bízni. Valójában csak el akarják terelni a figyelmet magukról.”

Még több

Szex-Szerelem