Szerinted is túl messzire ment a bosszúval a lány, akit megcsalt a pasija?

Vagy megérdemelte?

Szerinted is túl messzire ment a bosszúval a lány, akit megcsalt a pasija?

Egy Destiny nevű TikTok felhasználó a napokban osztotta meg a netezőkkel, hogyan állt bosszút a hűtlen pasiján. A videó már több mint 2,5 millió lájknál és 20 ezer kommentnél jár, ugyanis a felvétel láttán nagyon megoszlanak a vélemények. A lány elmondása szerint az exe már egyszer megcsalta őt, ám akkor kapott egy második esélyt. Ezt is sikerült elszúrnia, így nem volt visszaút: Destiny végleg szakított vele, de azért hagyott neki egy kis „meglepetést” is.

A lány távkapcsolatban élt a sráccal, így volt nála pár cucca: néhány pulcsija és egy nyaklánca, amiket belepakolt egy dobozba. Ezután kitalálta, hogy nem csak simán visszaküldi neki a csomagot, hanem az egészet befújja hajlakkal és megküldi egy halom csillámmal, ami aztán úgy beleragad a holmikba, hogy nem lehet majd tőlük megszabadulni. IDE kattintva tudod csekkolni a videót, amihez Destiny ennyit fűzött hozzá: „Ez történik, ha kétszer is megcsalsz egy lányt, aki imádja a csillámport.” Egyébként egy másik videóban azt is elmagyarázza, hogy régebben szerelemes leveleket is küldött a fiúnak, amibe mindig belecsempészett egy kis csillámot. Így arra gondolt, hogy ez majd emlékeztetni fogja őt arra, hogy kivel bánt el ilyen csúnyán…

Az internet népe persze szereti mindenről elmondani a véleményét, ezúttal sem volt ez másképp. Egyesek szerint jól tette, amit tett, sőt még tippet is adtak neki, hogy máskor apró szemű csillámporral hintse be a dolgokat, ha tutira akar menni. Mások viszont teljesen kiakadtak, hogy tönkretette a srác holmiját, szerintük semmi értelme az ilyen gyerekes viselkedésnek. Te mit gondolsz erről?

Még több

Szex-Szerelem