10 pasi elárulta, szerinte milyen a jó barátnő

A Redditen osztották meg a névtelen vallomásaikat.

10 pasi elárulta, szerinte milyen a jó barátnő

„Olyasvalaki, aki kiáll mellettem és szeret, de annyira, hogy rám szól, amikor idiótán viselkedem.”

„Az ideális barátnő tisztel, meghallgat, időt szán arra, hogy megismerje azokat a dolgokat, amik érdekelnek és mindig támogat.”

„A lényeg, hogy tegyél a kapcsolatért. Már az olyan apróságok is számítanak, hogy megfogod a másik kezét, megöleled, de még jobb, ha jól kommunikálsz, hogy ne legyenek félreértések, kedves és tisztelettudó vagy velem és másokkal, plusz vannak céljaid az életben. Persze én is megtenném ugyanezt a barátnőmért.”

„Fő a kedvesség: kedves hozzám, saját magához és másokhoz. Nem azt mondom, hogy legyél totál naiv, hanem egyszerűen csak ne légy gonosz, bosszúálló vagy kicsinyes.”

„Szerintem az a legjobb, ha a barátnőd egyben a legjobb barátod is. Valaki, akivel mélyen megértitek és mindig támogatjátok egymást.”

„Az a jó barátnő, aki időt és energiát szán a kapcsolati problémák megoldására.”

„Valaki, aki ugyanannyira kedvel téged, mint te őt. Így egyensúlyban van a kapcsolat, és nem az van, hogy az egyik fél szinte megszállottja a másiknak, aki épphogy elviseli őt.”

„Olyan ember, aki előtt lehetsz sebezhető anélkül, hogy ítélkezne feletted, vagy rosszul éreznéd magad később, amiért leengedted a magad köré épített falat. Aki mellett önmagam lehetek, és nem baj, ha néha butaságot csinálok.”

„A jó barátnő támogatja az ambícióidat, de szól, ha hülye vagy.”

„Ha kedvel és tisztel annyira, hogy nemcsak egyetért velem, hanem vitázik is, és gondolkodás nélkül helyre tesz, amikor gázul viselkedem. De  a humorérzék is nagyon fontos!”

Még több

Szex-Szerelem