Végre kiderült, a pasik érzik-e a női orgazmust

Most választ kaphatsz az egyik legégetőbb kérdésre.

Végre kiderült, a pasik érzik-e a női orgazmust

A legtöbb csaj általában meg tudja mondani, hogy a pasijának volt-e orgazmusa vagy sem, hiszen, valljuk be, náluk meglehetősen látványos a dolog. Na, de mi van fordított helyzetben? Persze a hangos nyögésekből és a lábremegésből a srácok is sejthetik, ha a partnerük elélvezett – de vajon fizikailag, anatómiailag érzékelhetik a péniszükkel a nők orgazmusát?

Az amerikai Cosmo több pasit is megkérdezett, akik váltig állították, hogy ők bizony tudják, mikor élvez el egy lány:

„Igen, éreztem már női orgazmust. Minden nőnél egy kicsit más érzés, attól függően, hogy milyen erősek a medenceizmai. De olyan érzés, mintha összeszorulna és ellazulna a vaginájuk a péniszem körül, mint egy lüktetés” – mondta a 39 éves Brett.

„Igen, éreztem már, olyan volt, mintha hirtelen összehúzódna a vaginájuk a péniszem körül, és sokkal nedvesebb is lett odalent” – mondta a 29 éves Zack.

„Nekem olyan érzés, mintha a lány medenceizmai pulzálva összehúzódnának – mondta a 25 éves Hayden.

A pasik meglehetősen hasonlóan írták le a női orgazmusélményüket, a Cosmo által megkérdezett szakértő szerint azonban a srácok által érzékelt dolgok nem feltétlenül utalnak orgazmusra.

Janielle Bryan szexoktató azt mondja, hogy minden nő orgazmusa más és más, és még egy adott nő is élhet át az élete során különféle orgazmusokat. Bár a srácok által átélt izomösszehúzódást valóban a nők medence- és hüvelyizmai okozzák, ezek az összehúzódások a szakértő szerint nem feltétlenül utalnak orgazmusra. Ezek az összehúzódások valóban segítik az orgazmus elérését, de vannak nők, akik e nélkül is el tudnak jutni a csúcsra, és az is megeshet, hogy ugyan érzik a pasik az összehúzódásokat, ám a csajok valójában még nem tudtak élvezni. Más szóval: teljesen normális, ha a srácok éreznek valamit odalent, de az nem biztos, hogy orgazmus.

Kim Langdon nőgyógyász mindehhez még azt is hozzáteszi, hogy a női orgazmus észlelése a pénisztől is függ. Ha egy srácnak a péniszén több az idegvégződés vagy vastagabb és így jobban kitölti a hüvelyt, akkor nagyobb eséllyel észlelheti odalent a változásokat.

Még több

Szex-Szerelem