5 testrész a pasik szerint, amiről a nők hajlamosak megfeledkezni szex közben

És amiért nagyon hálásak lesznek, ha kezelésbe veszed őket.

5 testrész a pasik szerint, amiről a nők hajlamosak megfeledkezni szex közben

Hátsó lehetőségek

„Nem szívesen vallom be a barátnőmnek, de a haverjaim totálisan egyetértenek velem, hogy a pasik feneke teljesen kimarad a mókából. A szerelmem valahogy mindig szkippeli ezt a részt, pedig nagyon bejön, ha néha véletlenül belemarkol és úgy húz magához. Már a gondolattól is azonnal hangulatba jövök.” (Máté, 29)

Vállald be!

„Miközben arról áradozik a legtöbb csaj, hogy mennyire bejönnek nekik az izmos, széles hátú srácok, mégsem csinálnak konkrétan semmit a vállaimmal szex közben. Miközben annyira férfias érzés lenne, ha végre egy merészebb lány megharapdálná vagy alaposan megszorítaná. Sőt, az lenne a legjobb, ha ez nem is extrának minősülne, hanem alapnak. Lehet?” (Levi, 32)

Focisztár

„Oké, ez lehet furán fog hangzani, de imádnám, ha a barátnőm egy kicsit nagyobb figyelmet szentelne a vádlimnak. Nem kell agyon gyötörnie, de előjáték közben egy kis dögönyözés már megtenné a hatását. Úgy érezném magam, mint egy sztárfocista.” (Péter, 20)

Édes pofa

„Ezzel most lehet nem adok jó tanácsot, mert sok srác biztosan a világból és az ágyból is kiszalad, ha ezt teszi a barátnője, de én odavagyok érte, ha a kezébe veszi az arcom a lány. Nem mondom, hogy minden alkalommal erre vágyom, de ha én vagyok felül és először az arcomat érinti meg, onnan pedig tovább csúszik a keze a nyakamhoz, atyaég, de tényleg. Tévedtem, ez tutira beválik minden srácnál, akinek van egy kis esze!” (Dénes, 24)

Hallatlan

„Addig már eljutottunk a barátnőmmel, hogy hallassa a hangját szex közben, mert zene füleimnek és csak még jobban beindulok tőle. Viszont itt azért még ne álljunk le, ha a fülekről van szó! Régen menő volt, de mára valahogy teljesen kikopott, hogy a fülekkel szexizzen valaki. Egy kis fülcimpa harapdálás a minimum, de részemről mehetünk tovább is. Vagy ez már nem trendi? Követelem, hogy hozzuk vissza az alap repertoárba!” (Marci, 30)

Még több

Szex-Szerelem