5 kérdés, amit fel kell tenned magadnak az első szex után

Végre eljött az ideje az első oltári hancúrnak az új pasival? Cool, akkor most tedd fel magadnak a következő kérdéseket, és válaszolj rájuk őszintén.

5 kérdés, amit fel kell tenned magadnak az első szex után

„Élveztem? De most komolyan…”

Úgy vagy programozva, hogy elsősorban a másiknak akarsz megfelelni. De beszéljünk kicsit rólad és a te vágyaidról is. Ha most debütáltatok, jó eséllyel nem volt tökéletes (ha mégis, akkor megnyertétek a kémia-lottót), de tényleg fontos, hogy elsősorban abból indulj ki, te mit kaptál ettől a helyzettől. Mindent megtett a srác, hogy te is élvezd? Vagy annyira el volt foglalva magával, hogy észre sem vett téged? A válasz elég árulkodó lesz.

„Elmentem?”

Életed orgazmusa és a „hát ez nagyon hideg volt” között nyilván van egy csomó átmenet. DE ha orgazmust színleltél, esetleg a közelébe sem jutottál, hogy az „egészen kellemesnél” azért jóval többet érezz, és ezt a srác szóra (vagy egy kis nyelvgyakorlatra) sem méltatta, nem biztos, hogy megér még egy akciót a dolog.

„Szexinek éreztem magam mellette?”

Vagyis sötétben és takaró alatt érzed magad elég magabiztosnak, miközben hancúroztok, vagy zsigerileg érezteti veled, hogy még sosem látott ennyire jó nőt? (És az ellenkezőjéről ne is próbáljon meggyőzni egy kis narancsbőr…) Ha az ágyban ösztönösen magabiztos vagy mellette, az élet minden területén komoly lendületet meríthetsz a jelenlétéből, szóval hajrá!

„Végig jelen voltam?”

Elkalandoztál akár egyetlen pillanatra is, miközben egymás karjaiban voltatok? Vagy vegyük a szitu 2.0-ás változatát: felmerült benned, hogy mikor ér már véget ez az egész, mert A, éhes vagy, B, aludnál, C, le kell vinned pisilni az egyszarvúdat, aki nyilvánvalóan nem létezik, de bár ne így lenne, hogy szabadulhass végre ebből a helyzetből? Hidd el, szembenézni a kérdéssel sokkal inkább előre visz, mintha egy újabb majdnem kapcsolatodat kéne lehúzni a WC-n.

„Várom a folytatást?”

És egy szimpla igen vagy nem itt nem elég, próbáld megtalálni a motivációt is. Várod, mert úgy érzed, béna voltál és szeretnél bizonyítani, vagy ő volt ügyetlen, de nem szeretnéd csak ezért elengedni ezt az egészet, ezért inkább adnál neki még egy esélyt? És ha a válaszod nem, vajon lesz elég bátorságod, hogy beismerd neki? SPOILER: a srácnak nincs joga megsértődni, ha életében először az orrára kötik az igazságot, amíg mindezt egy csipetnyi humorral és csillámporral meghintve teszed.

Még több

Szex-Szerelem