„Ezért szexelek titokban idegenekkel”

Egy bevállalós csaj elképesztő őszinteséggel mesélt a tapasztalatairól.

„Ezért szexelek titokban idegenekkel”

Egy lány megírta tapasztalatait a brit Cosmónak arról, hogy miért részesíti előnyben az egyéjszakás kapcsolatokat, és miért van szüksége arra, hogy teljesen idegen férfiakkal legyen együtt pár órát ahelyett, hogy mélyebb valamibe bonyolódjon egyetlen emberrel.

Bár a jelenlegi helyzetben, amikor az egész világon járvány van, nem feltétlenül szerencsés mindenféle idegenekkel összekavarni az éjszakában, és nyilván nem is mindenki vágyik erre, ettől függetlenül érdekes látni azt a motivációt, amit egy fiatal lány érez az egyéjszakás kapcsolatokkal szemben.

Írását azzal kezdi, hogy egy Kelet-londoni sikátorban széttett lábakkal támasztja a falat, miközben egy férfi van rajta, egy olyan férfi, aki tíz perccel korábban még totális idegen volt számára. Persze valójában most is az, pedig a világ egyik legintimebb dolgát művelik együtt. A férfi a telefonszámát akarta elkérni, ő viszont inkább visszakérdezett, hogy nem szeretne-e helyette szexelni.

Egy héttel korábban egy szórakozóhely pincéjében csinált valami egészen hasonlót egy szintén idegen pasival, azelőtt egy nappal pedig egy bankár nyomta a fejét az ágyra, illetve már felidézni sem tudja, hogy mikor, de volt egy pincér/ékszertervező is, akivel történt valami.

Nyilván egy fájdalmas szakítást követték ezek a rövid alkalmak idegen emberekkel, akik a lány szerint teljesen jelentéktelenek voltak, de annyira, hogy néha csak mérgesebb és szomorúbb lett tőlük, pedig az ellenkező hatást várta volna a velük eltöltött kis időtől. Akkor még nem tudta, hogy egy egészen súlyos depresszió növekszik benne.

„Voltak pillanatok, amikor élveztem. Szerettem, hogy olyan vagyok mint egy könnyű nőcske. Vagy legalábbis valami vagy valaki teljesen más mint aki a valóságban vagyok: unalmas, ronda, sekélyes, szürke. Amikor a testem félelemmel volt teli, jó volt azt megosztani valakivel. Egyszerűnek tűnt odaadni. Hátha a másik hasznát tudja venni. Természetesen a közelében sem voltam annak, hogy elmenjek, de nem is játszottam meg. Nem volt rá szükség. Nem ez volt a lényeg!”

Sokáig próbálta elhitetni magával, hogy ez rendben van, de aztán rájött, hogy egy idegennel drogozni egy vécében, majd hagyni neki, hogy megujjazza, az csak nagyon halványan mondható feministának.

Miután rájött, hogy nagyon durva az ami vele történik, elmondta pár közeli barátjának, és ráébredt, hogy ez viszonylag átlagos viselkedésnek mondható, mármint az önpusztítás, ha korábban valami súlyos traumát élt át az ember, amit nem tudott feldolgozni. Most már terápiára jár, és jó úton halad a korábbi és az újabb élmények feldolgozásában is. Ha pedig egy rendes randin egy átlagos pasi megkérdezi, hogy korábban hány pasival volt együtt, inkább nem mond semmit.

Még több

Szex-Szerelem