7 dolog a nők szerint, amit a pasiknak másképp kéne csinálniuk szex közben

Ezeket a dolgokat nem akarják újra és újra megtanítani a pasiknak…

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

7 dolog a nők szerint, amit a pasiknak másképp kéne csinálniuk szex közben

„Ha egy lány azt mondja, ne hagyd abba, akkor ne hagyd abba. Ne csinálj semmit másképp, mint eddig. Ne lassíts, ne gyorsíts, vagy csináld erőseben. Csináld pont azt, amit eddig is.”  (Noémi, 33)

„Adj ki hangot! Nyögj, beszélj (imádjuk a dirty talkot), morogj. Bármit. De valami legyen, mert már nem a szülői házban vagy.” (Eszter, 29)

„Légy nyitott a változtatásra. Sok pasi kiakad, ha egy lány nem kritikus hangnemben szól, ha az adott dolog nem működik. Személyes bukásként élik meg, és ragaszkodnak a dologhoz, sőt dupla fokozatra kapcsolnak, hogy megszerettessék a másikkal, amit szerintük szeretnie kellene. Ne légy ez a pasi!” (Flóra, 25)

„Ne támaszkodj a pornófilmekre oktatóanyagokként, nem ettől leszel jó az ágyban. Én annyi olyat láttam már ilyen jelenetekben, amit nagyon nem akarnék, hogy kipróbáljanak rajtam. Fejlődj és tanulj a partnereddel együtt és csak figyelj a másik reakcióira.” (Lilla, 20)

„Kérlek, vágd le a körmöd! Egyszer egy srác az ujjával akciózott és véres végeredménye lett: konkrétan megvágott a hosszú körmével odabent.” (Lara, 27)

„Jó lenne, ha a srácok nem kapkodnák el az előjátékot. Ha egyből belecsap a dolgok közepébe, csak még lassabban izgulok fel. Fel kell építeni az egészet: csókolgasd a lány nyakát, simíts végig a hátán, lassan simogasd a combját. Izzítsd be a motort, mielőtt versenyezni kezdesz.” (Csenge, 26)

„Ne akadj ki, ha a nő elkezd játszani magával szex közben. Ez egy jó dolog!” (Petra, 35)

Címkék: kapcsolat másképp őszinte vallomás szerelem szex szextipp változtatás

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Szex-Szerelem

Ezt a 8 dolgot eddig biztosan nem tudtad az orgazmusról

Ezt a 8 dolgot eddig biztosan nem tudtad az orgazmusról

Átélheted többszörösen is, sőt, ha nagyon pro vagy, akár fizikai érintés nélkül is! Na, jöhet néhány izgalmas infó az orgazmusról?

Tényleg ez lenne a tökéletes csók 10 titka?

Sosem árthat kicsit turbózni a technikádon, szóval összeszedtük a leghasznosabb tippeket, amik elengedhetetlenek ahhoz, hogy tökéletesen csókolj - legalábbis az internet szerint!

4 dolog, amit neked is tudnod kell a pánszexualitásról

A pánszexualitást rengeteg félreértés és tévhit övezi, mi pedig fontosnak tartjuk, hogy eloszlassuk ezeket.

„7 éve vagyok szingli és imádom”

Lehetséges a boldogság párkapcsolat nélkül? Nagyon is! A harmincas éveiben járó Olivia most elmesélte szinglisége történetét.

Felnőtt tartalom!

Ezt a tartalmat csak a 18. életévüket betöltött látogatóink tekinthetik meg.
Elmúltál már 18 éves?