Ha alacsonyabb vagy, mint a pasid, erre érdemes figyelned az ágyban

Mutatunk pár szexpózt, ami kifejezetten a nagy magasságkülönbséggel működik!

Ha alacsonyabb vagy, mint a pasid, erre érdemes figyelned az ágyban

Alacsony lány vagy, aki kizárólag a nála magasabb férfiakhoz vonzódik? Totál megértjük! És bár a magas srácok irtó szexik (helló, Skarsgardok!), sajnos ez nem mindig látszódik meg a hálószobában – hiszen mi a szexi abban, ha folyton a pasid állába ütközöl a misszionárius közben?! De ne aggódj, van megoldás a magasságkülönbség kiküszöbölésére! Sőt, néhány póz pont ilyen felállásban működik leginkább.

Asztalra!

Ehhez a pózhoz nem kell más, csak egy asztal, vagy bármilyen sík felület, ami a pasid férfiasságával egy vonalba esik. Ennek a szélére ülsz vagy fekszel te, ő pedig így pont tökéletes magasságban lesz ahhoz, hogy kényelmesen beléd hatolhasson. Plusz piros pont a póznak, hogy ezáltal romantikusan egymás szemébe nézhettek, ami más esetekben ugyebár nem jönne össze.

Üld meg fordítva

A fordított cowgirl nem csak az extra nagy mérettel rendelkező srácokkal működő pozíció, a magas pasiknál is bevetheted. Mivel ő fekszik, ezért a magasságkülönbség kikerül az egyenletből. Ezután már csak annyi a dolgot, hogy a lábai felé nézve ülsz rá lovaglópózban.

Romantikus lótusz

Amikor igazán kimaxolnátok a romantikát, vagyis bevetnétek mindent: csókolózás, szerelmes pillantások, extra közelség, akkor jöhet a lótusz-póz. A pasi térdeljen le kényelmesen, te pedig ráülsz. A lábaid kulcsold össze a derekán vagy támaszkodj meg a földön, a kezeddel pedig kapaszkodj meg a nyakában.

Corgi póz

A doggy póz az alacsony lányok aduásza! Miért? Mert amikor négykézláb vagy, a srác pont úgy tud helyezkedni, hogy épp egy szintben legyetek: térdelve, állva, féltérdre ereszkedve…a lehetőségek száma végtelen. P. S.: a corgi póz olyan, mint a doggy, csak apró csajoknak.

Még több

Szex-Szerelem