5 jel, ami miatt egyre biztosabb, hogy szerelmes vagy

Ha ezeket tapasztalod, nem csoda, hogy még 2020-ban is rózsaszínben látod a világot!

5 jel, ami miatt egyre biztosabb, hogy szerelmes vagy

Szellemirtó

Amikor az ismerkedésnek még csak nagyon az elején jártok, amikor még mindent ki kell tapasztalni, akkor folyton azt számolgatod, mennyi időbe telt a pasinak válaszolni, hogy meghatározd: mennyit kell várnod a kövi üzenet elküldéséig. Na most, az ilyen taktikákra már nincs szükség, amikor felkerül a rózsaszín szemüveg. És miért? Mert megbízol már benne annyira, hogy tudod, előbb-utóbb biztosan válaszol neked és nem ghostol be csak úgy.

Apró segítségek

Bár te magad képtelen vagy kikászálódni az ágyból, az meg pláne nem opció, hogy be is ágyazz hulla fáradtan magad után, a sráccal ez viszont totál megváltozik. Ha ott alszol nála, észreveheted magadon, hogy beágyazol neki, vagy besegítesz más apró napi feladatokban, mert tudat alatt is meg akarod könnyíteni az életét.

Ő, ő, ő

Mindenről IS ő jut eszedbe. De tényleg. Sültkrumplit eszel? Az a pasi kedvence a Mekiben! Celine Dion szól a rádióban? Jaj, hát az anyukája imádja! Fekete farmert kaptál magadra? Pont ez volt rajtad az első randitokon is! Valakinél van egy vizes palack? Ő is iszik vizet!!

Thank u, next

A volt pasiknak van egy radarjuk, amivel egyszerűen megérzik, amikor megpróbálsz továbblépni, és ekkor minden. Egyes. Alkalommal. Felbukkannak az életedben. Csakhogy ezúttal hiába érkezik meg az exed, semmit nem mozgat meg benned. Minden érzésed elmúlt a volt barátod irányában, és lazán hátra tudod dobni Ariana Grande-stílusban a hajad, hogy annyit mondj neki: thank u, next!

Bolondos dallamok

Biztonságban érzed magad mellette és nem kell külön szórakoztató randikat kitalálni, hogy jól érezzétek magatokat együtt. Éppen ezért, képes vagy elengedni magad, és a legautentikusabb önmagad megmutatni neki. Rossz viccek? Hülye nevetés? Simán kijön belőled a legfurább éned, mindez a lehető legtermészetesebben. 

Még több

Szex-Szerelem