Tényleg kell fizikai vonzalom a boldog párkapcsolathoz?

Választ kapsz arra a kérdésedre is, hogy jó ötlet-e olyan sráccal randizni, aki elsőre nem jön be.

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Tényleg kell fizikai vonzalom a boldog párkapcsolathoz?

A randiappok világában nem csoda, ha az alapján választasz pasit magadnak, hogy mennyire tartod vonzónak külsőleg. De vajon ez lenne a kapcsolatok fő mozgatórugója? Simone Bose párkapcsolati tanácsadó szerint a kezdeti vonzalom teljesen megváltozhat idővel: nőhet és csökkenhet is, így egyáltalán nem biztos, hogy ez kell a hosszútávú elköteleződéshez. Pont így gondolják azok a nők is, akik a Redditen osztották meg a saját történetüket, hogy bebizonyítsák, a boldogság nem a testi vággyal kezdődik:

„Nem tartottam különösebben vonzónak a pasimat, amikor randizni kezdtünk, viszont érzelmileg erősen kötődtünk egymáshoz, ami nagyon tetszett benne. Ahogy telt az idő, úgy egyre vonzóbbá vált számomra. Úgy gondolom, hogy az érzelmek hosszú távon győzni fognak a fizikai vonzerő felett. A külső úgyis megváltozik idővel, így ha beleszeretsz a másik személyiségébe, nincs, ami elválasszon tőle.”

„Eleinte úgy gondoltam, hogy átlagosan néz ki a srác, majd megnevettetett és órákon keresztül tudtunk beszélgetni. Ma már a vőlegényem, és minden nappal egyre helyesebb a szememben.”

„A fotói alapján nem jött be annyira, de nem tartottam ellenszenvesnek sem. Egy közös haverunk hozott össze, és már a megismerkedésünk pillanatában éreztem a szikrát közöttünk. Vicces, hogy a fejemben elképzelt álompasi pontosan az ő ellentéte. Ma már rengeteg dolog vonzónak találok benne, mind érzelmileg, mind fizikailag. Ő a legcsodálatosabb férfi, akivel valaha találkoztam.”

US Getty Images

„Az összes kapcsolatom fizikai vonzalommal indult, amit még mindig fontosnak tartok, de már máshogy értékelem, mint most. Nem azt mondom, hogy nem vonzódom a férjemhez, de az elején tényleg nem éreztem fizikai vonzalmat, és azt sem mondanám, hogy általánosan a vonzó pasikhoz tartozik. De először érzem magam biztonságban egy kapcsolatban. Összeházasodtunk, házat veszünk és kisbabánk lesz. Szerintem elég jól alakult minden.”

„Ő nem az a pasi, akit a piszkos fantáziáimban elképzeltem, és nem is vonzódtam hozzá azonnal. Egy kis időre volt szükségem, pontosabban 4 hónapra. De nagyon jó vele. Nemcsak kedves, figyelmes, és az lehetek mellette, aki akarok, de amikor vele vagyok, én is sokkal kedvesebben viselkedem másokkal. Nem spontán és izgalmas, de megbízható és két lábbal a földön jár. Sosem gondoltam volna, hogy ilyen mély érzelmeim lehetnek bárki iránt…”

„Az egész életemet vele képzelem el. Eleinte csak barátok voltunk, és sosem volt az esetem. Elhívott randizni, de elküldtem azzal az indokkal, hogy az egyetem első évében nem szeretnék pasizni. Megértette és jó barátok lettünk. Vicces volt, intelligens és kedves, és mindig meghallgatott, és minél jobban megismertem, annál jobban kezdtem hozzá vonzódni is, pedig nem változtatott a külsején… És bár az elején nem tartottam vonzónak, most már nagyon is. Hiszek benne, hogy a ronda személyiség kiül az emberek arcára, ahogy a gyönyörű belső is képes megszépíteni bárkit.”

US Getty Images

Címkék: boldog párkapcsolat boldog párkapcsolat titka fizikai vonzalom fizikai vonzerő szerelem szex testi vonzalom

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Szex-Szerelem

5 sztárpár, akinek a létezését sosem tudták feldolgozni a rajongók

5 sztárpár, akinek a létezését sosem tudták feldolgozni a rajongók

A Jelena-fanok például a mai napig mindent megtesznek, csak hogy belerondítsanak Hailey és Justin Bieber életébe, de a listán szereplő többi pár, vagy mostanra csak ex-pár is mesélhetne.

Ezek a pasik rabolták el, majd törték össze Jennifer Lawrence szívét

Jennifer Lawrence nem az a színésznő, aki hetente váltogatta volna a pasijait, de azért így volt néhány fájdalmas szakítás az életében.

Felnőtt tartalom!

Ezt a tartalmat csak a 18. életévüket betöltött látogatóink tekinthetik meg.
Elmúltál már 18 éves?