„Ez a viszonyom története az idősebb, házas főnöknőmmel”

Nem volt olyan nap, hogy ne szexeltek volna az irodában…

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

„Ez a viszonyom története az idősebb, házas főnöknőmmel”

„Én 25 éves voltam, ő már a negyvenes éveit taposta, több mint tíz éve férjnél volt, és ráadásul ő volt a főnököm is” – kezdi az a 25 éves lány, aki az amerikai Cosmonak névtelenül mesélte el nem mindennapi történetét. A lány egy kiadónál dolgozott és titokban régóta szerelmes volt már a főnöknőjébe, de soha nem gondolta volna, hogy bármi is lehetne köztük.

„Nagyjából két éve voltam már a cégnél, és ő soha semmilyen jelét nem mutatta, hogy egy kicsit is érdeklődne irántam. Aztán eljött az a bizonyos este. Egy céges sikert ünnepeltünk a kollégákkal, és néhány pohár bor után hirtelen a mosdóban találtam magam kettesben vele… Nekinyomott a falnak és szó szerint egymásnak estünk.

Az egyéjszakás kalandból pedig hamarosan viszony lett. Gyakorlatilag nem volt olyan nap, hogy ne szexeltek volna az irodában – vagy korán reggel, amikor rajtuk kívül még senki nem volt bent, vagy késő este, amikor már mindenki hazament.

Fotó: Us Getty Images

„A munkánk miatt természetesen eleinte titokban kellett tartanunk. Azonban egy hónappal az első együttlétünk után a kapcsolatunk egy új szintre lépett: a főnököm szerelmet vallott. Azt mondta, hogy a férjével valójában sosem élvezte a szexet, és hogy arra is rájött, hogy valószínűleg mindig is leszbikus volt, csak elnyomta magában.”

A vallomás után egy ideig még titokban folytatták a viszonyt, aztán egyszer csak, szinte a semmiből a főnök azt javasolta a lánynak, hogy vállalják fel egymást. A pár először a cég vezetőségével ült le beszélni, elmondták nekik, hogy szeretik egymást, de továbbra is szeretnének együtt dolgozni. A vezetőség meglehetősen jól fogadta a dolgot, ezután pedig nem volt más hátra csak a férj.

„A férje is meglepően jól reagált. Megegyeztek abban, hogy a férfi ki fog költözni az otthonukból, hogy én beköltözhessek. Elképesztően boldog voltam és nagyon vártam, hogy végre igazán együtt lehessünk. De hiába vártam, eltelt két hét, és még mindig nem változott semmit. Sőt. Egyik nap jött egy sms, amiben a főnököm gyakorlatilag szakított velem. Azt írta, hogy nem tudja tovább csinálni. Nem tud coming outolni az ismerősei és családja előtt, ezért inkább a férjével marad és megpróbálják rendbe hozni a házasságukat.”

A lány próbált válaszolni az sms-re, de már késő volt, a főnöke letiltotta. És ugyanígy törölte és tiltotta az összes közösségi oldalán is. A viszonyuk egyik napról a másikra megszakadt, a munkakapcsolatuk viszont tovább folytatódott. A lánynak darabokra tört a szíve és a szakítás után amennyire csak tudta, próbálta kerülni a főnökét. Egyéjszakás kalandokkal vigasztalódott és a munkába temetkezett.

„Mindez hat hónapja történt. Nemrég hallottam, hogy a férjével a terápia olyan sikeres volt, hogy éppen tervezik megújítani a házasságukat. Hogy mit éreztem ezt hallva? Semmit. Én is találkoztam valakivel, és mintha csak a főnököm megérezte volna, nem sokra rá feloldotta a tiltást és rámírt. Megkérdezte, hogy vagyok. Nem válaszoltam neki. Bármennyire is izgalmas volt egy pontig, nem akarok újra hazugságok és titkolózások közepette élni.

Címkék: alkalmazott és főnök főnöknő házas megcsalás szerelem szex szex az irodában viszony

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Szex-Szerelem

3 szexpóz, amik közben a leggyakrabban történnek balesetek

3 szexpóz, amik közben a leggyakrabban történnek balesetek

Nem is gondolnád, de egy hétköznapi szexpózi is végződhet brutális sérüléssel!

Utánajártunk a technikának, ami 3 perc alatt orgazmust ígér

Mit tud a Kivin-módszer, amit más nem, és tényleg olyan gyorsan orgazmushoz vezet? Most kiderül!

Ezt a 8 dolgot eddig biztosan nem tudtad az orgazmusról

Átélheted többszörösen is, sőt, ha nagyon pro vagy, akár fizikai érintés nélkül is! Na, jöhet néhány izgalmas infó az orgazmusról?

Felnőtt tartalom!

Ezt a tartalmat csak a 18. életévüket betöltött látogatóink tekinthetik meg.
Elmúltál már 18 éves?