9 szexpóz, ami mindennél többet árul el a partneredről

Meg is van az esti program!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

9 szexpóz, ami mindennél többet árul el a partneredről

A szex persze már önmagában nagyon intim és bensőséges, azonban vannak olyan pozitúrák, amiket kipróbálva még közelebb kerülhetsz a partneredhez. Ha ki szeretnéd deríteni, mi az, ami igazán örömet okoz a pasidnak, akkor próbáljátok ki az alábbi pózokat.

Misszionárius megbolondítva

Hogyan csináld: Feküdjetek hanyatt, mint a misszionárius póznál, majd a lábaidat emeld át a pasid vállán.

Miért jó: A klasszikus misszionárius póz is nagyon közel hozza egymáshoz a párokat, hiszen közben egymás szemébe tudtok nézni, és kommunikálni is tudjátok, hogy mi esik jól, vagy mi nem. Ehhez a kicsit megbolondított misszionárius pózhoz pedig szükséges is a folyamatos kommunikáció, hogy biztosak legyetek benne, hogy a még intenzívebb élmény mindkettőtök számára élvezetes-e.

Lovaglópóz

Hogyan csináld: A pasid feküdjön hanyatt, te pedig ülj rá. Közben akár előre is dőlhetsz, de egyenes is maradhatsz, ahogy éppen jól esik.

Miért jó: Ebben a pózban szinte teljesen kitárulkozol a partnered előtt, ami – főleg egy új kapcsolat esetében – segíti a kötődést is. De a legnagyobb előnye, hogy a lovagló pózban igazán szexinek és magabiztosnak érezheted magad.

Kutyapóz

Hogyan csináld: Állj négykézláb, a partnered térdeljen mögéd és úgy hatoljon be.

Miért jó: Ebben a pózban a pasidé a főszerep, végre megmutathatja a legjobb mozdulatait. A kutyapóz sokat elárul a partneredről, például, hogy mennyire intenzíven és milyen gyorsan szereti a szexet.

Térdelj le előtte

Hogyan csináld: Térdelj le előtte és kényeztesd orálisan.

Miért jó: Az orális szex a legjobb módja annak, hogy kiderítsd, mi és hogy esik jól a párodnak. Kényeztesd a száddal és a kezeiddel, közben pedig figyeld, hogyan reagál.

Módosított kutyapóz

Hogyan csináld: Kezdjétek kutyapózban, majd a könyöködet lassan nyújtsd ki és a hasadat is tedd le a földre, miközben a partnered föléd támaszkodik.

Miért jó: Bensőségesebb, mint a sima kutyapóz, és jobban is tudtok közben beszélgetni. És akkor is jó ötlet lehet, ha még a kapcsolat elején vagytok, és nem akarsz teljesen kitárulkozni a pasinak.

Kanálpóz

Hogyan csináld: Csak feküdjetek oldalt, a pasid szorosan bújjon a hátadhoz, és hogy könnyebb legyen a behatolás, a csípődet kicsit emeld magasabbra, mint ahogy az övé van.

Miért jó: Ahhoz, hogy mindkettőtöknek kényelmes és élvezetes legyen a póz, kommunikálnotok kell egymással, így könnyebben kideríthetitek melyikőtöknek mi esik jól.

Állva

Hogyan csináld: Támaszkodj a falnak és kicsit állj terpeszben, miközben a pasid hátulról behatol.

Miért jó: Nagy az esély rá, hogy a kényelmetlenség miatt végül hatalmas nevetésben törtök ki, ami segíti a kötődést. Ha pedig mégis sikerül így lenyomnotok egy menetet, akkor a végére profin ki fogjátok tapasztalni, kinek, hogyan esik jól.

Közös maszturbáció

Hogyan csináld: Feküdjetek le egymás mellett, és kényeztessétek saját magatokat.

Miért jó: Miközben magadnak örömet szerzel, láthatod azt is, hogy a pasid miként kényezteti saját magát és ellesheted, hogy mi az a mozdulat, ami igazán örömet okoz a számára.

Tükrös szex

Hogyan csináld: Tegyetek egy tükröt az ágy mellé, és kezdjétek felválta kényeztetni egymást.

Miért jó: A tükrös szex egyrészt nagyszerű lehetőség arra, hogy megfigyeld a partnered reakcióit, másrészt elképesztően izgató látványt is nyújt.

Címkék: hancúr kapcsolat őszinte szenvedély szerelem szex

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Szex-Szerelem

Demiszexuális, poliamor és sapioszexuális – kik ők és hogyan éreznek?

Demiszexuális, poliamor és sapioszexuális – kik ők és hogyan éreznek?

AZ LMBTQ+-közösség szélesebb, mint gondolnád, a kevésbé ismert szexualitásokat viszont talán még az átlagnál is több félreértés övezi. Most bemutatunk három, partvonalra sodródott identitást, hogy szélesítsd a látóköröd.

„Ha mindig jöhet jobb, mi értelme dolgozni egy problémán?” – Segítünk kitörni a fogyasztói párkapcsolatból

Gondoltad volna, hogy tavaly kicsivel több, mint 15 ezer házaspár döntött a válás mellett? Elköteleződni hosszú távon nem egyszerű, de adunk pár hasznos tippet, ami segíthet egy igazán jó párkapcsolatot kialakítani.

3 szexpóz, amik közben a leggyakrabban történnek balesetek

Nem is gondolnád, de egy hétköznapi szexpózi is végződhet brutális sérüléssel!

Felnőtt tartalom!

Ezt a tartalmat csak a 18. életévüket betöltött látogatóink tekinthetik meg.
Elmúltál már 18 éves?