„Ezért koptatok le minden srácot, mielőtt komolyra fordulnának a dolgok”

„Tudom jól, hogy nem szép dolog, de 23 éves koromra visszaeső ghostingoló lettem. “

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

„Ezért koptatok le minden srácot, mielőtt komolyra fordulnának a dolgok”

A ghostingolás korántsem új jelenség, ám maga a szó néhány éve, a randiappok elterjedésével jelent meg először. A kifejezés alatt azt értjük, amikor valaki váratlanul és szó nélkül lép le egy kapcsolatból, vagy koptatja le az éppen aktuális randipartnerét.

Az amerikai Cosmónak egy Sarah Harris nevű lány mesélte el, miért lép le szinte minden alkalommal, amikor egy pasival végre komolyra fordulna a kapcsolata.

„18 éves voltam és még nagyon új volt az egész randizás, amikor először ghostingoltam egy pasit a cseten. Már az elején rájöttem, hogy nem passzolunk egymáshoz, de nem tudtam, ezt hogyan mondjam el neki. Egyszerűbb volt megírni neki, hogy nagyon elfoglalt vagyok és megígérni, hogy majd később jelentkezem. Miután elköszöntem tőle, azonnal letöröltem és tiltottam mindenhonnan, hogy még véletlenül se tudjon később megtalálni. Néhány nap múlva már a nevére is alig emlékeztem.”

A következő alkalom akkor történt, amikor Sarah egyszerre két pasival kezdett ismerkedni. A lány azt mondja, valójában mindkét srác bejött neki, de tudta jól, hogy végül úgyis döntenie kell majd.

„Tudom jól, hogy a normális és érett dolog az lett volna, ha egyszerűen megmondom a másiknak, hogy sajnos nem érdekel. De legbelül féltem, hogy dühös lesz miatta, hogy kiakad majd és engem fog okolni. Úgy éreztem, nincs más választásom, le kell koptatnom.

US Getty Images

Sarah azt mondja, mivel ezeket a fiúkat alig ismerte, még bűntudatot sem érzett amiatt, mert szó nélkül lelépett.

„Egész életemben problémát okozott, hogy nehezen tudok nemet mondani, hogy félek konfrontálódni. Ez lehet az oka annak, hogy ha tehettem, minden alkalommal inkább a könnyebb utat választottam. Tudom jól, hogy nem szép dolog, de 23 éves koromra visszaeső ghostingoló lettem.”

Az utóbbi időben azonban valami megváltozott a Sarahban. Sokat gondolkozott múltbéli viselkedésén és azt mondja, ma már arra törekszik, hogy leszokjon erről a kegyetlen szokásról.

„Mióta szembenéztem a problémával, eldöntöttem, hogy jobb ember szeretnék lenni. Ahelyett, hogy szó nélkül eltűnnék, ma már azon vagyok, hogy minden sráctól érett felnőtt módjára köszönjek el, ha úgy érzem, nem illünk egymáshoz. Nem mondom, hogy könnyű, nem mondom, hogy nem félek a reakciójuktól, de úgy érzem, ez a helyes döntés.

Címkék: ghosting ghostingolás kapcsolat lekoptatom a pasikat párkapcsolat randi randizás szerelem

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Szex-Szerelem

3 szexpóz, amik közben a leggyakrabban történnek balesetek

3 szexpóz, amik közben a leggyakrabban történnek balesetek

Nem is gondolnád, de egy hétköznapi szexpózi is végződhet brutális sérüléssel!

Utánajártunk a technikának, ami 3 perc alatt orgazmust ígér

Mit tud a Kivin-módszer, amit más nem, és tényleg olyan gyorsan orgazmushoz vezet? Most kiderül!

Ezt a 8 dolgot eddig biztosan nem tudtad az orgazmusról

Átélheted többszörösen is, sőt, ha nagyon pro vagy, akár fizikai érintés nélkül is! Na, jöhet néhány izgalmas infó az orgazmusról?

Felnőtt tartalom!

Ezt a tartalmat csak a 18. életévüket betöltött látogatóink tekinthetik meg.
Elmúltál már 18 éves?