5 jel, hogy a pasid érzelmileg megcsal

Nem, nem te fújod fel az ügyet.

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

5 jel, hogy a pasid érzelmileg megcsal

Harmadik kerék

Egyszer csak úgy érzed, te lettél a harmadik kerék a kapcsolatban, mivel a pasid minden szabad percét az új „barátjával” tölti. Ez pedig teljesen jogosan frusztrál, így azt veszed észre, hogy megállás nélkül csak veszekedtek – az esetek nagy részében a srác új BFF-én. És amikor megpróbálod elmagyarázni, hogy elhanyagoltnak érzed magad a szituban, semmi sem változik. Sőt: még te vagy a túlzottan féltékeny. Ráadásul, ha erre a bizonyos barátra a legapróbb negatív megjegyzést teszed, a pasid azonnal ugrik és az illető védelmére kel.

Telefonfüggés

A barátod sosem volt az a nagy social média-típus, és szinte úgy kell könyörögnöd, hogy legyen már rólatok egy közös kép, aztán egyik pillanatról a másikra hirtelen mégis nonstop az Instagramot görgeti. Ha szinte a kezéhez nőtt a telefon, és azt veszed észre, hogy akár az élete árán is megvédené, akkor sajnos ideje elkezdened gyanakodni…

Workaholic

Korábban szinte egyáltalán nem volt jellemző, hogy későn érjen haza a melóból, mostanában viszont folyton túlórázik? Amikor egy előléptetés még csak kilátásban sincs a munkahelyén, akkor ez a viselkedés sajnos nem az őszinte ambícióira utal…

Zárt ajtók

Ha a barátod az érzelmi életét valaki mással beszéli ki, annak egyértelmű jelei vannak a kapcsolatotokban. Előfordulhat, hogy kevésbé figyel már rád, vagy épp alig oszt meg veled valamit. Nem tudod, mikor volt rossz napja, de a jó híreket is csak késve tudod meg. Sőt, a stressz is csak úgy elpárolgott. Ez pedig azért lehet, mert mástól kapja meg a támogatást, amire szüksége van.

Időzített bomba

Még egy szimpla hétköznapi párbeszéd is durva reakciót válthat ki a srácból, ha épp az érzelmi megcsalás útjára lépett. A harmadik fél miatt válik alapból feszültté (nem tudott vele találkozni, vagy épp te tettél fel róla túl sok kérdést néhány órával ezelőtt), ezt pedig rajtad tölti ki. A lényeg, hogy még egy olyan ártatlan témában is felkaphatja a vizet, mint ha mondjuk megkérdezed, hogy kér-e még pizzát.

Címkék: előjelek érzelmi megcsalás figyelmeztető jelek kapcsolat megcsalás szerelem

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Szex-Szerelem

3 szexpóz, amik közben a leggyakrabban történnek balesetek

3 szexpóz, amik közben a leggyakrabban történnek balesetek

Nem is gondolnád, de egy hétköznapi szexpózi is végződhet brutális sérüléssel!

Utánajártunk a technikának, ami 3 perc alatt orgazmust ígér

Mit tud a Kivin-módszer, amit más nem, és tényleg olyan gyorsan orgazmushoz vezet? Most kiderül!

Felnőtt tartalom!

Ezt a tartalmat csak a 18. életévüket betöltött látogatóink tekinthetik meg.
Elmúltál már 18 éves?