A top 10 legkínosabb szitu a pasik szerint, ami egy csajjal történhet az ágyban

Szerencsére minden helyzetre van megoldás!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

A top 10 legkínosabb szitu a pasik szerint, ami egy csajjal történhet az ágyban

1. Illatfergeteg

„Egyszer randiztam egy lánnyal, akivel végre eljött az első együttlét ideje. Elvittem vacsizni, utána sétáltunk egyet, majd feljött hozzám, szóval minden jól alakult. Mielőtt átverekedtük volna magunkat a hálószobába azt mondta, hogy egy percre ki kell szaladnia. Mire visszajött olyan illatot hozott magával, mintha ráborult volna egy parfümös üveg. Gondolom befújta magát még a szex előtt, de annyira túltolta, hogy azonnal megfájudlt a fejem. Mivel tényleg őszintén bejött a lány, ezért nem akartam, hogy ez offolja a szexet, szóval meginvitáltam egy közös zuhanyra, ami nem csak szexi volt, de parfüméria osztály mentes is.”

2. Gyertyafényes éjszaka

„Emlékszem amikor összejöttem a mostani feleségemmel, majdnem gyors véget ért a kapcsolatunk. Már néhány alkalommal szexeltünk és valahogy mindig úgy intézte, hogy teljesen sötét legyen. Viszont, amikor egyszer felkapcsoltam a villanyt, hogy látni is szeretném közben, konkrétan hisztirohamot kapott.  Nagyon kiábrándító volt, de rájöttem, hogy van, akinek a vizualitás kevésbé fontos, ezért végül köztes megoldásként a gyertyafény mellett kötöttünk ki.”

3. Takarópara

„Anna nagyon sokáig húzta az agyam, kb. három hónap volt, mire sikerült eljutni a szexig. Minden csodás volt egészen addig, míg ő nem került felülre. Olyan furfangos ötletekkel magyarázta meg, hogy miért akarja maga elé szorítani a paplant, hogy szinte egyet is értettem vele. De közben a kedvemet teljesen leoltotta. Szerencsére őszintén bevallotta, hogy nem szereti a melleit és azt akarja ennyire takargatni, mire rávágtam, hogy vétek nem imádni azt a két csodát. Ezen nagyot nevetett és azóta már csak akkor kapkod a takaró után, ha aludni akarunk.”

4. Hangpróba

„Oké, lányok, ezt tisztázzuk egy életre: egy dolog pornót nézni és megint egy másik a pornót eljátszani. A volt barátnőm olyan fülsértő hangon adta a tudtomra, hogy tetszik neki, amit csinálok, hogy a sokadik alkalom után kénytelen voltam leállítani. Mint kiderült, a pornós csajokat vette alapul és ezzel akart még jobban felizgatni. Elmagyaráztam neki, hogy nekem sokkal szexibb, ha önmagát adja és nem egy pornólegendát alakít.”

5. Ex is back

„Mi a legnagyobb rémálmom szex közben? Hogy véletlenül kicsúszik a számon a volt barátnőm neve. És ennél létezik-e rosszabb? Igen, amikor a lány, akiért odavagy Petinek szólít, miközben téged Bálintnak hívnak. Ezt a mostani barátnőmnek sikerült egy vad este közben produkálnia, amit azonnal meg is fagyasztott egyetlen névvel. Szegény elsírta magát és elárulta, hogy reggel ráírt az exe, azért motoszkált valószínűleg a fejében. Oké, egyszer belefért, de többször biztosan nem venném be ezt a sztorit. Lányok, NE gondoljatok az exetekre szex közben! Inkább valamelyik szuperhősre, az kevésbé kínos hangosan kimondva.”

6. Dirty talk

„Az egyébként szende és tüneményes szerelmem néha olyan mocskos stílusra vált az ágyban, hogy nem győzök betelni vele. Viszont volt rá példa, hogy olyanok is kicsúsztak a száján, amik kifejezetten rosszul érintettek. Egyszer például elküldött konkrétan a francba, amit elég nehéz értelmezni mondjuk egy romantikus misszionárius póz közben vagy úgy egyébként bármelyik időpillanatban. Végül nem szóltam neki közben, de utána megkértem, hogy egy kicsit fogja vissza magát, mert más dolog a dirty talk és megint más, ha egy vita után az ágyban mered csak kimondani, hogy mennyire mérges vagy a másikra.”

7. Pukipróba

„Mindenkinek volt már olyan, hogy szex közben a barátnője hüvelye vicces puki hangot adott ki. Viszont az már más téma, amikor biztosan tudod, hogy egy klasszikussal van dolgod. A feleségemmel sikerült átélnem ezt a remek pillanatot, de hagytam neki, hogy letagadja. Azóta sem hoztam fel nála a témát, pedig milyen aduász lehetne ez a kezemben!”

8. Miss Kedvetlen

„Nincs annál rosszabb, mint amikor érzem a másikon, hogy semmi kedve nem volt az egészhez, és csak az én kedvemért ment bele. Nem kell, de tényleg, ennél még az is jobb, ha hoppon maradok. Eltartott egy ideig mire átment az üzenet az egykori szerelmemnél, de megérte.”    

9. Túl nagy mélység

„Néha áldás, néha átok – oké inkább áldás – de elég nagy szerszámmal lepett meg a szerencse. Éppen ezért már hozzászoktam, hogy a lányok egy kicsit megijednek tőle, kivéve Andit. Ő olyan lelkes volt, mint egy kisgyerek karácsonykor. Egészen addig, ameddig minden előkészítés nélkül teljesen a szájába vette. Sajnos megnyomhattam valamit a torkában, mert elkezdett öklendezni és végül ki is szaladt a mosdóba. Egy poénnal elütöttük végül a dolgot, de azóta extra figyelmet fordítok én is a bemelegítésre.”

10. Kötözősdi

„A barátnőm kitalálta, hogy kikötöz az ágyban és eljátssza kicsit a dominát. Életem egyik legjobb estéje lett volna, ha nem szorítja rá túlzottan a zsinórt a csuklómra és végül nem egy ollóval kellett volna levágnia rólam úgy, hogy még a kézfejemet is felsértette. Azóta tudjuk a tuti megoldást: selyemkendő.”    

Címkék: előjáték kapcsolat kínos helyzet kínos szitu orgazmus párkapcsolat szerelem szex

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Szex-Szerelem

3 szexpóz, amik közben a leggyakrabban történnek balesetek

3 szexpóz, amik közben a leggyakrabban történnek balesetek

Nem is gondolnád, de egy hétköznapi szexpózi is végződhet brutális sérüléssel!

Utánajártunk a technikának, ami 3 perc alatt orgazmust ígér

Mit tud a Kivin-módszer, amit más nem, és tényleg olyan gyorsan orgazmushoz vezet? Most kiderül!

Felnőtt tartalom!

Ezt a tartalmat csak a 18. életévüket betöltött látogatóink tekinthetik meg.
Elmúltál már 18 éves?