5 biztos jel, hogy az exed vissza akar kapni

Ezekre az apróságokra nagyon figyelj oda!

2020.11.18. 15:11
Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

5 biztos jel, hogy az exed vissza akar kapni

Üzenet-hegyek

Általában ő az, aki rád ír és azonnal válaszol minden üzenetedre. De persze nem péntek éjjel jön rá mindig a chatelhetnék, mert az csak azt jelentené, hogy magányos és/vagy unatkozik. Ráadásul egyszerre érdeklődik a te dolgaid iránt, miközben ő is lelkesen megosztja, mi történik a saját életében.

Let’s talk about love

A szerelmi életedről kérdezget (pedig simán kideríthetné az Instáról is, hogy mi a szitu), féltékeny lesz, amikor megemlíted neki, hogy a hétvégén randid lesz a Tinder matcheddel, vagy épp gyakran hangoztatja, hogy neki nincs senkije? Kétségtelen, mik a szándékai!

Nosztalgiavonat

Ha az exed mindig talál valami ürügyet arra, hogy felemlegessen egy boldog, közös emléket a múltból, ezzel jeleket próbál küldeni feléd. Valószínűleg szeretne újra összejönni veled, egyszerűen csak fél megtenni az első lépést. Így abban az esetben, ha te is nyitott lennél az újrakezdésre, nyugodtan lépj egyet helyette!

Mind games

A volt pasid a szerelmi életéről posztolgat minden létező social médiára, de úgy érzed, az egész neked szól? Bár nem minden esetben, de előfordulhat, hogy az exed minél publikusabban igyekszik megmutatni, hogy továbblépett és új barátnője van, miközben a valóság az, hogy téged akar visszaszerezni. Ilyenkor érdemes elgondolkoznod, mennyire érett a srác valójában. Hiszen ezek a játszmák nem valók egy egészséges, stabil kapcsolatba, így ha a volt barátod egyetlen fegyvere, hogy féltékennyé próbál tenni, jobban jársz, ha nem adsz neki még egy esélyt.

Körkérdés

Amikor azt hallod vissza a legjobb barátnődtől, hogy az exed rólad kérdezgette őt, azt egyértelműen jelnek veheted. Az biztos, hogy legalábbis rengeteget foglalkoztatod, de akár tényleg jelenthet többet is: így teszteli, elérhető vagy-e, ha esetleg próbálkozna.

Címkék: ex jelek kapcsolat párkapcsolat pasi szakítás szerelem újrakezdés

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Szex-Szerelem

3 szexpóz, amik közben a leggyakrabban történnek balesetek

3 szexpóz, amik közben a leggyakrabban történnek balesetek

Nem is gondolnád, de egy hétköznapi szexpózi is végződhet brutális sérüléssel!

Utánajártunk a technikának, ami 3 perc alatt orgazmust ígér

Mit tud a Kivin-módszer, amit más nem, és tényleg olyan gyorsan orgazmushoz vezet? Most kiderül!

Felnőtt tartalom!

Ezt a tartalmat csak a 18. életévüket betöltött látogatóink tekinthetik meg.
Elmúltál már 18 éves?