5 nő elmesélte élete legelképesztőbb hancúrját

A Buzzfeed gyűjtötte össze a névtelen szexi vallomásokat.

5 nő elmesélte élete legelképesztőbb hancúrját

„Egy pszichiáter recepciósa voltam és összejöttünk. Egyértelműen tiltott volt a dolog, úgyhogy mindent csak titokban csináltunk. Mindig talált valami kifogást, amivel behívhatott az irodájába, anélkül, hogy bárkinek is gyanús lenne. »Segítettem« neki faxolni, időpontot egyeztetni, meg ilyenek, ez pedig adott nekünk némi időt, hogy az asztalra döntve hátulról magáévá tegyen vagy az ajkaival kényeztessen. A szabályok megszegése csak még szexibbé tette az egészet. A páciensek pedig mindig megjegyezték milyen mosolygós és jókedvű vagyok. Ha tudták volna, vajon miért…!”

„Amikor karácsonyra hazalátogattam, matcheltem Tinderen az egyik legvonzóbb pasival, akit életemben láttam. Beszélgettünk kicsit, de nem beszéltünk meg semmi konkrétat. Aztán karácsony második napján random összefutottam vele egy bárban, és azonnal egymásra kattantunk. Ittunk, úgyhogy nem kocsikázhattunk sehová, plusz mindketten a szülői házban szálltunk meg, szóval haza sem mehettünk. Így végül az egyik utca végén lévő facsoport közepén (erdőnek azért nem nevezném) estünk egymásnak. Szexelni nem tudtunk, mert egyikünknél sem volt óvszer, de azért feltaláltuk magunkat. A srác az a típus volt, akit elképesztően beindított, ha örömet okozhat egy nőnek. Az pedig még izgibbé tette az élményt, hogy a három (!) egymás utáni (!!) orgazmusomat úgy éltem át, hogy a mögöttünk lévő domb alján folyamatos volt a forgalom. Az ország túlsó felében lakik, én pedig azóta számot is cseréltem, szóval valószínűleg sosem látjuk egymást, de fantasztikus egy este volt!

„A pasim és én hatalmas Marvel-fanok vagyunk. Egy nap beöltöztünk Űrlordnak és Gamorának A galaxis őrzőiből. A barátom kikötözött, és a kis űrlordos játékkardjával izgatott és apró, grootos gumicukrot evett rólam. Aztán végigszeretkeztük A galaxis őrzői egész soundtrackjét.

„Elmentünk nyaralni, de a hotel hibázott, és egy két, külön ágyas szobát kaptunk. Úgy döntöttünk, az egyik ágyat kinevezzük alvós, a másik szex-ágynak. Este berúgtunk, és elkezdtünk játszadozni különböző síkosítóval, forró, neonzöld gyantával, kötelekkel, ostorokkal és egy csomó másik játékkal. Óriási volt! Másnap, mikor elmentünk felfedezni a várost, elfelejtettük kitenni a Ne zavarj-táblát. Amikor visszajöttünk, tip-top rendben volt a szobánk és beágyazták az EGYIK ágyat. A másik, a szex-ágyunk, érintetlen maradt. Biztos vagyok benne, hogy a takarítónő ránézett, és azt gondolta, hogy »nem fizetnek nekem ennyit«.”

„Találkoztam egy katonával, miután előtte online beszélgettünk. Elmondta, hogy van egy nagyon specifikus fantáziája, amit ki szeretne próbálni: ő a katona, aki épp hazajön egy küldetésről, a barátnője pedig rendesen megköszöni neki a szolgálatait. Egy csendes ösvényen találkoztunk a természetben. Az egyenruháját viselte, azonnal megcsókolt. Hihetetlenül szenvedélyes volt! Az egyik keze a tarkómon volt, a másik pedig felfedezte a melleimet, aztán a hasam, egészen a szoknyám hátuljáig. Aztán ledőltünk a földre, elkezdett ujjazni, miközben tovább csókolóztunk. Majd addig kényeztetett a szájával, amíg el nem élveztem. Ezután kigombolta a nadrágját és belekezdett az akciózásba, de az egyenruhája végig rajta maradt. Ez volt életem legjobb, legszenvedélyesebb hancúr-élménye egy idegennel.

Még több

Szex-Szerelem