7 kérdés, amivel sokkal közelebb kerülhetsz a szerelmedhez

Extra személyes kérdések, az extra mély és bensőséges kapcsolatért.

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

7 kérdés, amivel sokkal közelebb kerülhetsz a szerelmedhez

„Számíthatok rád mindenben?”

Lehet, hogy elsőre butaságnak tűnik erre rákérdezni, de hidd el, azonnal kiderítheted, mi is zajlik valójában a srác fejében. Ha ugyanis nincs egy automatikus igenlő válasza, akkor meg fog illetődni a kérdéstől. Viszont, ha rávágja, hogy „persze!”, akkor nincs kétség: megvan köztetek a tökéletes bizalom!

„Mennyi őszinteségre van szükség szerinted egy kapcsolatban?”

Nyilván az őszinteség minden kapcsolat alapja. De vannak emberek, akik szerint nem kell mindent a másik orrára kötni. Ha megismered, hogy a pasid inkább a nyitott könyv-típus, vagy épp szeret titkot tartani, netán kamuzik, hogy elfedje az igazságot, könnyebben el tudod dönteni, merre haladjatok tovább.

„Hogyan változtál az utóbbi néhány évben?”

Az erre adott válasza rengeteget elárulhat a srácról. Hogyan jut túl az akadályokon? Tanult a hibáiból? Amennyiben a válasz igen, akkor jó eséllyel fejleszti önmagát, vagyis, ha kettőtökről lesz szó, azokat a változásokat is jól fogja tudni kezelni.

„Hogyan kezeled a nehéz helyzeteket?”

Ha még párként nem kellett szembenéznetek egy nehezebb szituval (mint egy betegség vagy egy meló elvesztése), akkor érdemes beszélgetni róla. Például lehet, hogy a pasid konfliktuskerülő, vagy képtelen segítséget kérni – amint ezzel tisztában vagy, tudni fogod, mire számíts és hogyan legyetek empatikusak egymáshoz, ha beüt a balszerencse.

„Miért nem működött az előző kapcsolatod és mit tanultál belőle?”

Az exekről beszélni nehéz, mégis szükséges. Megismerve a korábbi parákat megtudhatod, milyen lelki csomagja van a srácnak, és még az ismétlődő mintákat is elkerülhetitek, ha tudod, mire kell figyelned. Kemény órák lesznek ezek, de végül sokkal közelebb kerültök egymáshoz!

„Mire van szükséged ahhoz, hogy szeretve és támogatva érezd magad?”

Ezáltal megtudhatod, mi kell a barátodnak ahhoz, hogy igazán jól érezze magát veled. És ha már itt tartotok, miért ne beszélnétek meg, mi a másik szeretetnyelve? Ezzel megtudhatjátok hogyan szerethetitek jól egymást. Igazi win-win szitu!

„Mit tartasz a legtöbbre a kapcsolatunkban?”

Ez a kérdés azért szuper, mert egyszerre adja meg a lehetőséget a pasidnak, hogy értékelje a kapcsolatotok erősségeit, de a gyengeségekre is rávilágíthat. Plusz abban is segít, hogy jobban értékeljétek egymást és ne ragadjatok bele az unalmas rutinba és mintákba.

Címkék: intim kérdések kapcsolat kérdések pasi személyes dolgok szerelem

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Szex-Szerelem

A 10 legbizarrabb dolog, ami szex közben megtörténhet

A 10 legbizarrabb dolog, ami szex közben megtörténhet

Ezek azok a szituk, amik szinte mindenkivel megtörténnek szex közben, mégis mindenki végtelenül kínosnak érzi.

Demiszexuális, poliamor és sapioszexuális – kik ők és hogyan éreznek?

AZ LMBTQ+-közösség szélesebb, mint gondolnád, a kevésbé ismert szexualitásokat viszont talán még az átlagnál is több félreértés övezi. Most bemutatunk három, partvonalra sodródott identitást, hogy szélesítsd a látóköröd.

„Ha mindig jöhet jobb, mi értelme dolgozni egy problémán?” – Segítünk kitörni a fogyasztói párkapcsolatból

Gondoltad volna, hogy tavaly kicsivel több, mint 15 ezer házaspár döntött a válás mellett? Elköteleződni hosszú távon nem egyszerű, de adunk pár hasznos tippet, ami segíthet egy igazán jó párkapcsolatot kialakítani.

3 szexpóz, amik közben a leggyakrabban történnek balesetek

Nem is gondolnád, de egy hétköznapi szexpózi is végződhet brutális sérüléssel!

Felnőtt tartalom!

Ezt a tartalmat csak a 18. életévüket betöltött látogatóink tekinthetik meg.
Elmúltál már 18 éves?