3 jel, hogy ideje elengedned a kalandodat

Legyen szó offline lovagról hivatalos kapcsolati státusz nélkül, Tinder-matchről, akivel oltári volt a szex, mielőtt be nem zavart a COVID-19, vagy a cuki fiúról, akivel végig chatelted az elmúlt hónapokat.

2020.12.01. 15:12
Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

3 jel, hogy ideje elengedned a kalandodat

Ha kapcsolatban vagy, és nonstop össze vagytok zárva a barátoddal, azért brutális kihívás számotokra ez az év, ha viszont pont a pandémia tenyerelt a romantikus románcotokba, az jelenthet kihívást, mit kezdj vele most, hogy megállt az élet – és ezzel együtt megakadt a szerelmetek lemeze. Esetleg a meglévő, se veled, se nélküled típusú kapcsolatod mellett kaptál egyre nagyobb figyelmet egy sráctól, aki határozottan több, mint haver, de a mai napig nem jutottatok el a pár felállásig? Pörgess tovább olvasóink sztorijaiért, akik ugyanebben a cipőben jártak.

Inkább nélküled, mint félig SE veled

„Jó, ha hetente egyszer találkoztunk, de mindenért kárpótolt, hogy éjszaka az ő üzenetére aludtam el, és az első dolog, ami reggelente ébresztett, azok az ő sorai voltak. Betöltötte az űrt, ami két munka között keletkezett, és egyszerűen boldognak éreztem magam, még ebben a bizonytalansággal teli időben is. Aztán egyik napról a másikra alakult át az egész egy, amolyan mit reggeliztél típusú beszélgetés-folyammá, amit adott esetben egy dögunalmas kapcsolattól kapok meg. Pontosan egy olyantól, amilyen elől a Tinder-kalandomhoz menekültem. Nem mondom, hogy nem fájt, de hosszú távon, és kicsit távolabbról nézve sokkal jobb feldolgozni a hiányát, mint ülni, és belefeledkezni abba, hogy valaki boldoggá tegyen.” (Aliz, 28)

Nem én vagyok a megfelelő

„Könnyed valaminek indult, aztán észre sem vettük, és már hónapok óta egyensúlyoztunk a kapcsolat és a szimpla szexhaverság között. Érzelmileg és testileg is nagyon mélyen belementünk, és pontosan tudom, hogy nem csak játszott velem. Mégis, amikor arról kezdtünk beszélni, hogy látjuk-e magunkat együtt egy nem is olyan távoli jövőben, mindig olyan érzésem volt, mintha le akarna beszélni magáról. Nem nagyon tudok elképzelni annál önbizalom-gyilkosabb felállást, amikor a másik, aki láthatóan oda van érted és fordítva, arról kezd el meggyőzni, miért értelmetlen a párosotok. Mindenesetre ez volt az a pont, ami nekem már nem fért bele.” (Csilla, 27)

Egyről a kettőre

„Az elmúlt hetekben elég parává vált, hogy össze tudjuk hozni a találkozóinkat a korlátozások miatt. Ő sokáig dolgozott, én pedig egy másik városban melóztam – otthonról. Részemről – legalábbis azt gondoltam – tök oké lett volna, ha egy ideig online törődünk egymással – értsd: testileg és lelkileg is, hiszen az első hullám alatt bebizonyosodott, hogy megy ez nekünk –, most viszont gyakorlatilag esélyünk sem volt rá. A passzív hozzáállása nyilván szembement a mesémmel, amiben ő volt a herceg, akiből minden nap erőt meríthetek, és fordítva, de érezve, hogy már nincs benne a játékban, totálisan értelmét vesztette a dolog.” (Kamilla, 23)

Címkék: covid-19 csaj férfi kaland kapcsolat kijárási korlátozások online szerelem pasi szerelem szex tinder viszony

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Szex-Szerelem

Tényleg a saját hasonmásod mellett lehetsz a legboldogabb?

Tényleg a saját hasonmásod mellett lehetsz a legboldogabb?

Kedves Loki, köszönjük a kérdést, amit valószínűleg nézők ezreiben ültettél el: nárcisztikus dolog belezúgni valakibe, aki külsőleg és belsőleg is félelmetesen hasonlít hozzád, vagy csak egy meglepő örökség az evolúciótól? Beleástuk magunkat a témába.

Ezeket a sztárszerelmeket legszívesebben örökre elfelejtenénk

Vannak sztárpárok, akiket imádunk együtt, vannak, akikről el is feledkezünk a kapcsolatáról, és vannak az alábbi sztárszerelmek. Ezek annyira randomak és megmagyarázhatatlanok, hogy legszívesebben visszamennénk abba az időbe, amikor még békésen éltünk, mert nem hallottunk róluk.

„20 nővel feküdtem le, az édeshármasokat is beleszámítva” – Mindent az arany pénisz szindrómáról

Nem születtek Tom Hardynak, de nem is kell, míg aranyból van a péniszük. De mit tudnak ők, amit más férfiak nem? A lényeg valójában nem is ez, hanem hogy hányan vannak. SPOILER: kevesen. Utánajártunk az arany pénisz szindrómának.

Felnőtt tartalom!

Ezt a tartalmat csak a 18. életévüket betöltött látogatóink tekinthetik meg.
Elmúltál már 18 éves?