6 fogadalom, amit minden párnak be kéne tartania

Már ha szeretnéd, hogy a kapcsolatotok igazi never ending story legyen!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

6 fogadalom, amit minden párnak be kéne tartania

Az új év tökéletes alkalom lehet arra, hogy párkapcsolatodat a korábbinál még egészségesebb irányba tereld. Mutatjuk, mik azok a fogadalmak, amiket január 1-től nektek is érdemes betartani. Persze ezek a fogadalmak nem csak rád vonatkoznak, nyugodtan mutasd meg őket a pasidnak is, hogy mindketten fejlődhessetek!

1. Beszélgessetek minden nap legalább fél órát – zavaró tényezők nélkül!

A személyes kommunikáció minden kapcsolat alapja, de a TikTok-videók pörgetése és Insta-lájkok gyűjtögetése közben hajlamosak vagyunk erről megfeledkezni. Pedig kutatások is bizonyították már, hogy a napi legalább 30 perces beszélgetés kiegyensúlyozottabbá teszik a párokat.

2. Iktassatok be szünetet, mielőtt egy vita elfajulna!

Sokkal könnyebben fogtok közös nevezőre jutni egy veszekedés alkalmával, ha nem engeditek azt elmérgesedni. Ha úgy érzed, hogy érvelés helyett már csak sértegetitek egymást, inkább tartsatok szünetet. Ez persze nem azt jelenti, hogy szó nélkül faképnél kell hagyni a másikat! Jelezd a partnerednek, hogy túlságosan feldúlt vagy ahhoz, hogy tisztán tudj gondolkodni, és mondd meg neki, hogy mindkettőtöknek jót fog tenni, ha kicsit lenyugodtok, és később folytatjátok a dolgot.

Profimedia – Red Dot

3. Naponta legalább egyszer tudasd a szerelmeddel, hogy értékeled az erőfeszítéseit!

Szakértők szerint azok a párok érzik közelebb magukat egymáshoz, akik gyakran kifejezik a hálájukat a másiknak. Lehet, hogy eddig te is hajlamos voltál természetesnek venni mindazt, amit a fiúd megtett érted, egy egészségesebb kapcsolat érdekében viszont hasznos lehet, ha ezentúl többször kifejezed majd a megbecsülésedet.

4. Fejezd ki a szeretetedet!

Persze fontos, hogy a problémákat mindig jól kibeszéljétek és megoldjátok, de ne feledkezzetek meg a kapcsolatotok legfontosabb mozgatórugójáról sem: az egymás iránt érzett szeretetről. Mostanra már biztosan kiismertétek egymást, tudjátok, mi a másik szeretetnyelve, innentől kezdve nincs is más dolgotok, csak rendszeresen használni azt.

Fotó: Profimedia – Red Dot

5. Ha együtt éltek, hetente egyszer beszéljétek át a háztartással kapcsolatos ügyeket!

Ez ugyanis nem hárulhat kizárólag az egyik félre… Ketten laktok a lakásban, így a feladatokat is közösen kell megoldani. Nevezzetek ki egy napot a héten, amikor mindig le fogtok ülni egymással átbeszélni, hogy mik azok az aktuális teendők, amik nem tűrnek halasztást.

6. Nevezzetek ki egy randi estét!

Persze a munka mellett a szórakozásra is gondoljatok! Kutatások már bebizonyították, hogy azok a párok, akik legalább havonta egyszer beiktatnak egy randi estét, nagyobb valószínűséggel maradnak együtt. Nem kell nagy dologra gondolni, egy finom gyertyafényes vacsorát még a házi karantén alatt is össze lehet hozni.

Címkék: csaj egészséges kapcsolat erős kapcsolat férfo fogadalom fogadalom pároknak kapcsolat pasi szerelem szex újévi fogadalom

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Szex-Szerelem

5 sztárpár, akinek a létezését sosem tudták feldolgozni a rajongók

5 sztárpár, akinek a létezését sosem tudták feldolgozni a rajongók

A Jelena-fanok például a mai napig mindent megtesznek, csak hogy belerondítsanak Hailey és Justin Bieber életébe, de a listán szereplő többi pár, vagy mostanra csak ex-pár is mesélhetne.

Ezek a pasik rabolták el, majd törték össze Jennifer Lawrence szívét

Jennifer Lawrence nem az a színésznő, aki hetente váltogatta volna a pasijait, de azért így volt néhány fájdalmas szakítás az életében.

Felnőtt tartalom!

Ezt a tartalmat csak a 18. életévüket betöltött látogatóink tekinthetik meg.
Elmúltál már 18 éves?