„Majdnem elélveztem egy egyszerű talpmasszástól”

Nem semmi sztorit osztott meg a világgal ez a bevállalós lány.

2020.12.26. 09:12
Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

„Majdnem elélveztem egy egyszerű talpmasszástól”

Az amerikai Cosmó egyik szerzője, Kristy Alpert nagyon izgalmas sztoriról számolt be a magazin májusi számában. Elárulta, 2015-ben Balin olyan szexuális élményben volt része, amit szerinte minden nőnek legalább egyszer meg kell tapasztalnia az életében. Ő úgy nevezte: „talpgazmus”! Elsőre talán nehéz elhinni, de a lánynak olyan talpmasszázsban volt része, hogy majdnem eljutott közben a csúcsra.

„2015-ben, 29 évesen egy hónapot töltöttem Balin szörfözéssel és azzal, hogy megszerezzem a jógaoktatói papíromat. Minden reggel elmentem futni egy mérföldet, egészen a jógás szállásunktól Bali tengerparti piacáig, ahol csokit, chipszet, cukorkákat ehettem más lányokkal, akik szintén nehezen bírták a szigorú yogi diétát, amit tartanunk kellett volna. Minden ilyen alkalommal láttam útközben egy táblát, amin ez állt: pijat refleksi masszázs” – kezdte a sztorit Kritsy, aki ezután elárulta, az utolsó héten már annyira fájt mindene, hogy úgy érezte, egy masszázs bizony nagyon jót tenne, ezért elindult a tábla irányába.

Végül egy régi, egykor talán templomként működő épületnél kötött ki, ahol egy ősz hajú, mosolygástól ráncos férfira akadt, aki vagy két számmal nagyobb, elhordott pólót viselt. Kiderült, a pasi reflexológiai szakértő, de sajnos nem beszélt angolul, így a felesége fordított neki. Egy óra masszázsért végül 3 dollárt kért, a lány pedig kíváncsian belement.

A ruháját magán hagyhatta, de a cipőt és a zoknit természetesen le kellett vennie, majd arccal lefelé egy masszázsasztalra feküdt. Míg a férj masszírozta, a feleség arról sztorizgatott neki, hogy nemrég lettek nagyszülők, szürreális volt a szitu, de nagyon békés.

„20 perc után már nagyon lelazultam és egyre többet tudtam meg erről a cuki párról. És akkor egyszer csak, ahogy a hátamon feküdtem és a jobb lábam a férj kezében volt, megnyomott egy pontot a sarkamnál, amitől egy erős, meleg érzés kúszott fel bennem, egészen az ágyékomig. Eléggé zavarba jöttem, de nem adtam ki hangot. Ezután megnyomott egy másik pontot éppen a nagylábujjam mögött, ekkor már hosszabban éreztem ezt a bizsergést, úgy éreztem, egy pillanat és elélvezek” – írta beszámolójában a lány, aki nem titkolta, ezután még erősebbé vált az élmény, ami végül egy nagyon különleges orgazmus-szerű pillanatban csúcsosodott ki.

A férfi mindebből látszólag semmit nem vett észre, vagy csupán nem akarta, hogy kliense kellemetlenül érezze magát. Kristy azóta is döbbeneten gondol vissza, soha nem hitte, hogy ilyen módon bárki képes lehet a csúcsra jutni.

Címkék: bali masszázs orgazmus szex sztori talpmasszázs

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Szex-Szerelem

Ezek a pasik rabolták el, majd törték össze Jennifer Lawrence szívét

Ezek a pasik rabolták el, majd törték össze Jennifer Lawrence szívét

Jennifer Lawrence nem az a színésznő, aki hetente váltogatta volna a pasijait, de azért így volt néhány fájdalmas szakítás az életében.

Felnőtt tartalom!

Ezt a tartalmat csak a 18. életévüket betöltött látogatóink tekinthetik meg.
Elmúltál már 18 éves?