Tényleg ez lenne a tökéletes csók 10 titka?

Sosem árthat kicsit turbózni a technikádon, szóval összeszedtük a leghasznosabb tippeket, amik elengedhetetlenek ahhoz, hogy tökéletesen csókolj – legalábbis az internet szerint!

Tényleg ez lenne a tökéletes csók 10 titka?

Akár épp gyakorlatban vagy, akár már jó ideje nem vettél nyelvleckéket, az tuti, hogy nem árt, ha átismétled néha a legalapabb csóktrükköket, szabályokat. Ezért össze is gyűjtöttük neked a 10 legfontosabb tanácsot a netről, ami garantálja a tökéletes csókot!

1. Kezeket fel!

Ha először csókolózol valakivel, de talán még a későbbiekben is gyakran érezheted azt, hogy nem tudsz mit csinálni közben a kezeiddel. Pedig sok jó megoldás van! Teheted a nyakára, egyiket a hátára másikat a tarkójára, beletúrhatsz a hajába, pihentetheted mindkét kezed a mellkasán, de azt is imádni fogja, ha a gallérjánál picit közelebb húzod magadhoz. Tilos viszont csípő alatt matatni (legalábbis ha a tökéletes csókra hajtasz, nem pedig egy felejthetetlen hancúrra), vagy csak úgy bénán a tested mellett lógatni.

2. Csukd be a szemed!

Ez egy teljesen egyszerű és világos üzenet, és nincs is mit finomítani rajta. A legnagyobb hiba, ha közben a másikat sasold, egyrészt mert nem tudod úgy átadni magad a csókolózásnak. Másrészt nincs annál furább és kínosabb, mint amikor észreveszed, hogy a másik bámul smárolás közben.

3. Pihe-puha ajkak

Az érdes, kirepedezett száj senkinek sem jó, neked fáj, a srácnak pedig kellemetlen. Szóval mindig legyen nálad ajakápoló, és időről időre használd is, hiszen ki tudja, mikor robog be a szőke herceg fehér lovon és smárol le tök váratlanul…

4. Lépésről lépésre

Akkor felejthetetlen és izgalmas egy csók, ha jól fel van építve. Kezdd lassan, finoman, aztán növeld az intenzitását, végül pedig vedd vissza a tempót. Soha ne kapkodj és ne rohand le!

5. Hátrébb a fogakkal!

Oké, egy apró harapás szexi is lehet, de azért nem kell túlzásba esni. A folyamatos harapdálás egy idő után borzasztóan kellemetlen és zavarbaejtő tud lenni, szóval inkább felejtsd el!

6. Huncut nyelv

A főszerep a nyelvé, igaz, de azért módjával vesd be! A francia csók alapja, hogy az ajkak és a nyelv legalább ugyanolyan arányban érvényesülnek. Ha folyamatosan a másik szájában kotorászol a nyelveddel, úgy fogja érezni, hogy kb. megerőszakolod, az érzékiségnek meg lőttek.

7. Jókor, jó helyen

Bár a filmek tele vannak nagy összeborulós jelenetekkel, a valóságban a nyilvános egymásratalálás cseppet sem romantikus, sőt, inkább nevetséges. Gondolj bele, biztosan nem tudnád elengedni magad és a srácra koncentrálni, miközben ötvenen ‘drukkolnak’ nektek.

8. Mentsd a menthetőt

Van olyan, hogy egyszerűen nem vagytok egy hullámhosszon, valamelyikőtök kiesik a ritmusból, stb., de még ezen a ponton sincs minden veszve! Ilyenkor picit húzódj hátra, nézz a szemébe, majd kezd újra lassan, érzékien, először csak puszilgasd, és csak utána jöhet a francia csók.

9. Kérdezz!

Senki sem születik úgy, hogy tökéletesen tud csókolni, ráadásul van, akivel azonnal megy, van akivel meg gyakorolni kell. Egyáltalán nem ciki, ha megkérdezed a srácot, amúgy ő szerinte milyen a tökéletes csók és mi esik jól neki ilyenkor.

10. És végül…

Hagyd te előbb abba, finoman, lassan húzódj el tőle, és mosolyogj rá. A pasid imádni fogja, és újra meg újra csókolózni akar majd veled.

Felturbóznád az ágyjeleneteket is?

Még több

Szex-Szerelem