Utánajártunk a technikának, ami 3 perc alatt orgazmust ígér

Mit tud a Kivin-módszer, amit más nem, és tényleg olyan gyorsan orgazmushoz vezet? Most kiderül!

Utánajártunk a technikának, ami 3 perc alatt orgazmust ígér

Az interneten időről időre elterjednek bizonyos trendek, akár a szexualitással kapcsolatban is, ilyen most a Kivin-módszer. Ez a technika konkrétan 3 perc alatt orgazmust ígér. Hihetetlenül hangzik, igaz? Pláne akkor, ha esetleg azok közé tartozol, akiknek ez nem megy túl könnyen szex közben. Amit azonban már most előre leszögeznénk: ne kösd az élvezetet egy időkorláthoz, ha neked 5-6-7 vagy esetleg 23 perc kell, akkor annyi! Véletlenül se stresszelj rá!

A Kivin-módszer a gyakorlatban

„Mindig szerettem szájjal kényeztetni a partnereimet és egészen jó eredményeim voltak, de valahogy a feleségemnél egyik bevált módszerem sem működött igazán, mindig csak közel került az orgazmushoz, de nem tudott elmenni. Nagyon jó előjátéknak, de néha szeretnék csak rá fókuszálni és megajándékozni őt egy olyan orgazmussal, ami csak róla szól. Ezért kezdtem el ötleteket keresni a neten és rátaláltam a Kivin-technikára. Néhányan azt írták, garantált vele az orgazmus, ráadásul pár perc alatt, a legtöbbeknek körülbelül maximum 10 perc kellett” – írta egy Reddit felhasználó, aki hozzátette, a módszer hatékonyak bizonyult, a feleségénél működött a dolog a kezdeti bénázásuk után. A megfelelő pózt felvenni ugyanis egy kis gyakorlást igényel.

A Kivin-technika lényege, hogy a nő háton fekszik, a partnere pedig oldalt mellette, merőlegesen a testére. A jobb keze hüvelykujjával és mutatóujjával óvatosan közrefogja a csiklót és izgatni kezdi, a bal keze középső ujját pedig a vagina és az ánusz közötti bőrfelületre helyezi egy kis nyomást gyakorolva, hogy érezze az izomösszehúzódásokat, melyek a közelgő orgazmust jelzik. Ha megvan az izgalmi állapot, jöhet a játék a nyelvvel, de nem a szokásos függőleges módon, hanem oldalról, közepes intenzitással.

„A kulcs az volt, hogy tartottam ugyanazt a tempót és intenzitást végig, gondolom ez másoknál is működik. Miután egy kicsit bénáztunk a pózzal, dolgozni kezdtem és nagyon hamar jött a pozitív reakció. Körülbelül 5 perccel azután jutott a csúcsra, hogy ráéreztem, hogyan kell csinálni. Nagyon nagy változás volt ez, általában 15-20 percet kényeztetem és mégsem járok sikerrel” – folytatta beszámolóját a már említett Reddit felhasználó.

Az amerikai Comso által megkérdezett szex-, és párkapcsolati szakértő, Annabelle Knight hozzátette, nem rossz dolog a Kivin-módszer, de senki ne felejtse el, hogy nem minden működik ugyanolyan jól mindenkinél. Szóval, ha nálatok mégsem működik varázsütésként, ne aggódj, az ágy sosem volt versenypálya. 

Jöjjön néhány téma, amit a legjobb barátnődnek sem mernél feldobni:

Még több

Szex-Szerelem