Tényleg képes feldobni a szexet ez az egy hozzávaló?

Nem csak a szexet teheti izgalmasabbá, de még ebben a nagy forróságban is felfrissülést hozhat!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Tényleg képes feldobni a szexet ez az egy hozzávaló?

Kívánod a pasidat, de a nagy melegben nem sok kedved van az izzadva összetapadáshoz? Nem vagy egyedül… Az amerikai Cosmo szerzője is hasonló cipőben járt, mígnem úgy döntött, hogy kipróbál a párjával valami egészen új dolgot: rendelt maguknak egy felfújható gumimedencét, és megnézték, milyen,  ha a fülledt hálószoba helyett a hűs vízben esnek egymásnak. A végeredmény? Szavakkal nehéz lenne leírni, de Rachel szerint a forróságban legalább egyszer mindenkinek érdemes lenne kipróbálnia az élményt. Hogy a medencés szex a lehető legtökéletesebb legyen, el is árult néhány hasznos tippet a kezdéshez.

Ezt fújhatod!

Nem kell órási medencére gondolnod, egy szimpla gyerekeknek készült gumimedence is tökéletes, a lényeg, hogy elférjetek benne ketten. A legjobb, ha van egy kertetek, ahol kényelmesen találhattok neki helyet, de, ha ügyesek vagytok, egy nagyobb erkélyen is elhelyezhetitek. Ám, ha a házon kívül állítjátok fel, mindenképpen érdemes arra is ügyelni, hogy a szomszédok és járókelők ne nagyon lássanak rátok akció közben… De persze az is megoldás lehet, ha csak az éj leple alatt csobbantok bele az élvezetekbe. És hogy melyik póz lehet egy medencében a legkényelmesebb?

„Az egész napot a medencében töltöttük. Misszionárius! Kutyapóz! Lovagló! Szinte mindent kipróbáltunk, amit csak bírtunk. Hogy fokozzuk az élvezeteket még egy vízálló játékszert is bevetettünk” – írta Rachel.

A medencés élvezetnek tehát gyakorlatilag csak a képzelet szabhat határt, valamire azonban érdemes figyelmet szentelnetek: ez pedig a síkosítás. A víz nemcsak hogy nem segíti elő a behatolást, hanem éppen ellenkezőleg, alaposan megnehezítheti azt, mivel kiszáríthatja a hüvelyt. Úgyhogy egy maratoni csobbanós szexcsatához mindenképpen szerezzetek be némi síkosítót is!

Még több forró téma:

Címkék: medencés szex orgazmus szerelem szex szexpóz trükk

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Szex-Szerelem

Tényleg a saját hasonmásod mellett lehetsz a legboldogabb?

Tényleg a saját hasonmásod mellett lehetsz a legboldogabb?

Kedves Loki, köszönjük a kérdést, amit valószínűleg nézők ezreiben ültettél el: nárcisztikus dolog belezúgni valakibe, aki külsőleg és belsőleg is félelmetesen hasonlít hozzád, vagy csak egy meglepő örökség az evolúciótól? Beleástuk magunkat a témába.

Ezeket a sztárszerelmeket legszívesebben örökre elfelejtenénk

Vannak sztárpárok, akiket imádunk együtt, vannak, akikről el is feledkezünk a kapcsolatáról, és vannak az alábbi sztárszerelmek. Ezek annyira randomak és megmagyarázhatatlanok, hogy legszívesebben visszamennénk abba az időbe, amikor még békésen éltünk, mert nem hallottunk róluk.

Felnőtt tartalom!

Ezt a tartalmat csak a 18. életévüket betöltött látogatóink tekinthetik meg.
Elmúltál már 18 éves?