Ezeket a sztárszerelmeket legszívesebben örökre elfelejtenénk

Vannak sztárpárok, akiket imádunk együtt, vannak, akikről el is feledkezünk a kapcsolatáról, és vannak az alábbi sztárszerelmek. Ezek annyira randomak és megmagyarázhatatlanok, hogy legszívesebben visszamennénk abba az időbe, amikor még békésen éltünk, mert nem hallottunk róluk.

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Megvannak azok a sztárpárok, akik valaha jártak, de valahogy kiment a fejedből az is, hogy ők egyáltalán ismerik egymást? Na, pontosan ezt szeretnénk átélni az alábbi celebszerelmekkel is, de ők sajnos annyira az agyunkba égtek, hogy képtelenek vagyunk elfelejteni őket. Mert furcsák voltak együtt, nem illettek össze és úgy általában túl kaotikus energiát árasztottak. Nézd meg, szerintünk kik a legdurvább rémálom-párosok.

Tom Hiddleston és Taylor Swift

Hiddleswiften a mai napig nem vagyunk túl.  Tom és Taylor ugyan csak három hónapon keresztül alkotott egy párt, a kapcsolatuk olyan intenzív volt, hogy nekünk mégis éveknek érződött. A brit színész és Amerika egyik kedvenc énekesnője egyszerűen két külön kaszt, nagyjából annyira illenek össze, mint a szteppcipő és a teniszzokni. Külön-külön szeretjük őket, de amint összekerültek a hideg kirázta a rajongóikat. És arról a pillanatról ne is beszéljünk, amikor Tom képes volt egy „I love T.S.” feliratú pólóban strandolni… *brrrr*

Furcsa sztárpárok

Fotó: Getty Images/starzfly

Macaulay Culkin és Mila Kunis

Oké, Milát már nem tudjuk mással elképzelni, csakis Ashton Kutcherrel, és Macaulay Culkin is irtó cuki Brenda Songgal, akivel nemrég született meg az első közös gyerekük…DE! Nem tudunk szó nélkül elmenni amellett, hogy a két színész több, mint 8 (!!) évig jártak egymással. Egyetlen kérdésünk van: miért?? Na jó, kettő: hogyan??

Furcsa sztárpárok

Fotó: Getty Images/Chris Polk

Cher és Tom Cruise

Ha van páros, akiknél kiül az arcunkra a WTF?! az Cher és Tom Cruise. A popikon még a ’80-as években kavart össze a színésszel, aki akkor kezdett el elindulni a szupersztárság felé vezető úton. És bár mi nem tudjuk, és nem is akarjuk elképzelni őket együtt, Cher azóta csupa szépet és jót nyilatkozott Tomról. Sőt, egészen odáig elment, hogy a top 5 legjobb szeretője közé sorolta a színészt!

Furcsa sztárpárok

Fotó: Getty Images/MCaulfield

Angelina Jolie és Billy Bob Thornton

A legkaotikusabb energiát sugárzó pár mindenkori versenyét mindig Angelina Jolie és Billy Bob Thornton fogja nyerni. A túl sok információ, amit rendre megosztottak a magánéletükről még semmi ahhoz képest, hogy konkrétan a másik vérét hordták a nyakuk körül. Mégis ki csinál ilyet?!

Furcsa sztárpárok

Fotó: Getty Images/S. Granitz

Woody Allen és Soon-Yi Previn

Woody Allen és Soon-Yi Previn picit kivételek a listán, mert ők még mindig együtt vannak. De bár ne lennének…! Annyira para kapcsolatuk egész sztorija, hogy akárhányszor eszünkbe jut, a hideg kiráz minket. A híres rendező ugyanis még akkor ismerkedett meg (és jött össze!) Soon-Yivel, amikor ő csak a nevelt lánya volt, Woody pedig Mia Farrow férje. Farrow előtt úgy buktak le, hogy a nő meztelen képeket talált a 21 éves Soon-Yiról, amiket Woody készített. Ez óriási botrányt robbantott ki, Farrow és Allen elváltak, majd a férfi elvette az egykori nevelt lányát feleségül. Ja, és amúgy két gyerekük is van. Hát nem lennénk a helyükben, amikor Woody belekezd az „így jártam anyátokkal”-sztoriba.

Furcsa sztárpárok

Fotó: Getty Images/ Jamie McCarthy

Tisztítsd ki a lelked olyan sztárpárokkal, akik láttán szivecskék jelennek meg a szemed helyén:

Címkék: angelina jolie billy bob thornton cher macaulay culkin Mila Kunis soon-yi previn sztárpárok taylor swift tom cruise tom hiddleston Woody Allen

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Szex-Szerelem

Tényleg a saját hasonmásod mellett lehetsz a legboldogabb?

Tényleg a saját hasonmásod mellett lehetsz a legboldogabb?

Kedves Loki, köszönjük a kérdést, amit valószínűleg nézők ezreiben ültettél el: nárcisztikus dolog belezúgni valakibe, aki külsőleg és belsőleg is félelmetesen hasonlít hozzád, vagy csak egy meglepő örökség az evolúciótól? Beleástuk magunkat a témába.

„20 nővel feküdtem le, az édeshármasokat is beleszámítva” – Mindent az arany pénisz szindrómáról

Nem születtek Tom Hardynak, de nem is kell, míg aranyból van a péniszük. De mit tudnak ők, amit más férfiak nem? A lényeg valójában nem is ez, hanem hogy hányan vannak. SPOILER: kevesen. Utánajártunk az arany pénisz szindrómának.

10 tipp a tökéletes autós szexért

Ha beveted ezt a néhány trükköt, életed legjobb (autós) szexében lehet részed! Csak annyit mondunk: Titanic.

Felnőtt tartalom!

Ezt a tartalmat csak a 18. életévüket betöltött látogatóink tekinthetik meg.
Elmúltál már 18 éves?