Minden idők legviharosabb magyar sztár szerelmi háromszögei

Emlékszel még ezekre a durva sztorikra? Akkoriban ezektől a szerelmi háromszögektől volt hangos az internet!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Minden idők legviharosabb magyar sztár szerelmi háromszögei

A híres emberek romantikus élete éppen olyan viharos, mint bárki másé, így bizony velük is előfordul, hogy annak ellenére esnek szerelembe, hogy foglaltak. Nem könnyű egy szerelmi háromszög esetén jól dönteni, a legtöbben a szívükre és nem az eszükre hallgatnak. Szinte minden esetben sérül valaki, a gyógyulás pedig akár évekig is eltarthat…

Détár Enikő – Rékasi Károly – Pikali Gerda

Rékasi Károly és Détár Enikő nagyon sokáig voltak házasok, két gyerekük született. A szerelem azonban elmúlt, a színész pedig akaratlanul, de beleszeretett egy másik nőbe, Pikali Gerdába. A kapcsolat eleinte titkos volt, ám Enikő érezte, hogy valami nem oké, ezért rákérdezett. Károly őszintén bevallott mindent, ezután igyekeztek a válást úgy intézni, hogy a lehető legkisebb fájdalommal járjon. Ennek ellenére Enikőt iszonyúan megviselte a dolog.

Rubin Kristóf – Ördög Nóra  – Nánási Pál

Ördög Nóra 28 évesen ment feleségül kollégájához, Rubin Kristófhoz, azonban ez a házasság csupán 4 hónapig tartott. A műsorvezető ugyanis megismerkedett az akkor még nős Nánási Pállal, akivel egymásba szerettek. Nem sokkal azután, hogy mindketten ismét szabadok lettek hivatalosan, összekötötték az életüket. Bár a kezdet botrányos volt, azóta számtalanszor bebizonyították, ők egy igazi álompár. Két gyermekük született, Mici és Venci.

Bereczki Zoltán – Szinetár Dóra – Makranczi Zalán

Bereczki Zoltán és Szinetár Dóra hosszú éveken át olyanok voltak itthon, mint Hollywoodban mondjuk Brad Pitt és Angelina Jolie. A közönség imádta őket, ők pedig egymást. Valami azonban náluk sem működött, így Dóri szerelmes lett valaki másba. Ő volt Makranczi Zalán. Bár a sztárpár válása után nagyon hamar összejöttek, később azt állították, konkrét megcsalás nem történt. A színésznőnek és új párjának született egy kisfia, Benjámin, aki Down-szindrómás.

Hajdú Péter – Sarka Kata – Bessenyei István

Hajdú Péter és Sarka Kata szintén nagyon sokáig számítottak álompárnak, majd 2016 nyarán robbant a bomba: szétköltöznek. Hivatalosan sosem árulták el, miért váltak el, de Péter nyilatkozataiból úgy tűnt, Kata talán későbbi párja, az üzletember Bessenyei István miatt hagyta el őt. Tőle amúgy már gyereke is született Katának, ám a kicsiről semmit nem lehet tudni. Később kiderült, Hajdú Péter viszont valóban hűtlen volt, ugyanazzal a nővel lépett félre, mint annak idején Kulcsár Edina korábbi párja. Kicsi a (celeb)világ, igaz?

Kaotikus sztárszerelmekből Hollywoodban sincs kevés:

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Szex-Szerelem

5 sztárpár, akinek a létezését sosem tudták feldolgozni a rajongók

5 sztárpár, akinek a létezését sosem tudták feldolgozni a rajongók

A Jelena-fanok például a mai napig mindent megtesznek, csak hogy belerondítsanak Hailey és Justin Bieber életébe, de a listán szereplő többi pár, vagy mostanra csak ex-pár is mesélhetne.

Ezek a pasik rabolták el, majd törték össze Jennifer Lawrence szívét

Jennifer Lawrence nem az a színésznő, aki hetente váltogatta volna a pasijait, de azért így volt néhány fájdalmas szakítás az életében.

Felnőtt tartalom!

Ezt a tartalmat csak a 18. életévüket betöltött látogatóink tekinthetik meg.
Elmúltál már 18 éves?