Ezek a pasik rabolták el, majd törték össze Jennifer Lawrence szívét

Jennifer Lawrence nem az a színésznő, aki hetente váltogatta volna a pasijait, de azért így volt néhány fájdalmas szakítás az életében.

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Ezek a pasik rabolták el, majd törték össze Jennifer Lawrence szívét

Mindössze egy nap telt el azóta, hogy Jennifer Lawrence és a férje, Cooke Maroney megerősítették a People magazinnak, hogy első kisbabájukat várják, de máris mindenki a baba érkezésével kapcsolatos infókat találgatja. Kislány lesz, vagy fiú? És hányadik hónapban jár Jen? Egyelőre semmilyen más részletet nem közöltek, de a hír már önmagában is fantasztikus, főleg azért, mert Jennek jó néhány alkalommal összetörték a szívét, mire megtalálta a nagy Ő-t. 

Cooke Maroneyval egyébként 2018-ban jöttek össze, 2019 februárjában eljegyezték egymást, és még ugyanebben az évben kimondták a boldogító igent is, olyan vendégek előtt, mint Adele, Amy Scumer, Kris Jenner vagy éppen Emma Stone. De lássuk, előtte kikkel randizott az Oscar-díjas színésznő. 

Az első nagy szerelem, Nicholas Hoult 

Jen és Nicholas az X-Men: Az elsők forgatásán találkozott egymással, és ha hihetünk a pletykáknak, szerelem volt első látásra. 2010-ben kezdtek randizni és három évig együtt voltak, majd egy rövidebb szétválás után végül 2014-ben megint összejöttek, miközben az X-Men: A jövendő múlt napját forgatták. A magánéletüket mindig is nagyon óvták, ezért a szakítás okát sosem nevezték meg, valószínűleg egyébként az lehetett a dolog mögött, hogy mindkettejük karrierje beindult, és túl kevés időt tudtak egymással tölteni. Nickkel a mai napig jóban vannak, többször látták már őket vörös szőnyeges eseményeken, ahol meghitten beszélgettek. 

Jennifer Lawrence és Nicholas Hoult

Fotó: Getty Images/Dave M. Benett

A búfelejtő, Chris Martin 

Nem sokkal azután, hogy Nicholasszal végleg elköszöntek egymástól, Jennifer Gwyneth Paltrow exe, a Coldplay frontembere, Chris Martin mellett kötött ki. Az egész csak búfelejtésnek indult, de a pár nagyon hamar egymásra hangolódott annak ellenére is, hogy Chris válópere ekkor még javában zajlott. Ez a kapcsolat már sokkal inkább a nyilvánosság előtt zajlott, rengetegszer kapták őket le, ahogyan együtt romantikáznak, és Jen gyakran feltűnt a zenekar koncertjein is. Négy hónap boldogság után már arról szóltak a pletykák, hogy a szakítás a küszöbön van, de végül 2015 augusztusában vált el az útjuk, a People magazin informátora szerint azért, mert Chris nagyon nehezen tudta összehangolni a munkát, a gyerekeit és a párkapcsolatát, és ezért dobta Jent.  

A crush, Darren Aronofsky 

Kisebb szünet után, 2016 őszén kezdett el randevúzni a rendező Darren Aronofskyval, akiről maga Jennifer állította, hogy a nagy crush volt az életében. A The Hollywood Reoporternek adott egyik interjújában így fogalmazott: Már egy évvel azelőtt beleestem, hogy elkezdtünk együtt dolgozni. De ő profi volt, ami csak rontott a helyzeten. Barátságot kötöttünk, tudta, mit érzek, de ő soha nem vallott nekem az érzéseiről. Aztán, mikor elkezdtünk dolgozni, barátságból parterek lettük. Végül, mire a forgatás véget ért, csak annyit mondtam, rendben, akkor a pasim vagy.” El tudjuk képzelni, hogy Jen milyen lazán mondta ezt az utolsó mondatot, de még ez sem volt elég ahhoz, hogy együtt maradjanak. 2017 novemberében szakítottak, azt pletykálják azért, mert csak a közös munka tartotta őket össze. 

Jennifer Lawrence és Darren Aronofsky

Fotó: Getty Images/Cindy Ord

Csak egy éjszaka? 

A hiteles alakítás miatt az évek során két másik színésszel is hírbe hozták a színésznőt. Még az Éhezők Viadala idején Liam Hemsworth volt a pletyka tárgya, sokan kételkedtek abban, hogy tényleg csak barátság lenne közöttük, de Jen kijelentette, hogy a kapcsolatuk szigorúan a képernyőre korlátozódik, mert Liam akkor Miley pasija volt. A másik ilyen szereplő az életében Chris Pratt, akivel az Utazókat forgatta együtt. Nagyon is működött közöttük a kémia, ráadásul a színész házassága éppen hanyatlóban volt, így érthető, hogy sokan szívesen látták volna együtt őket. A rossz nyelvek szerint egyébként ez is közrejátszott abban, hogy a színész végül elvált Anna Faristől, de bizonyíték sosem volt rá. 

A sztárok élete sokszor olyan, mint egy durva dráma:

Címkék: bulvár Chris Martin Chris Pratt darren aronofsky Jennifer Lawrence Liam Hemsworth Nicholas Hoult összetört szív szakítás sztárok

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Szex-Szerelem

5 sztárpár, akinek a létezését sosem tudták feldolgozni a rajongók

5 sztárpár, akinek a létezését sosem tudták feldolgozni a rajongók

A Jelena-fanok például a mai napig mindent megtesznek, csak hogy belerondítsanak Hailey és Justin Bieber életébe, de a listán szereplő többi pár, vagy mostanra csak ex-pár is mesélhetne.

Felnőtt tartalom!

Ezt a tartalmat csak a 18. életévüket betöltött látogatóink tekinthetik meg.
Elmúltál már 18 éves?