5 sztárpár, akinek a létezését sosem tudták feldolgozni a rajongók

A Jelena-fanok például a mai napig mindent megtesznek, csak hogy belerondítsanak Hailey és Justin Bieber életébe, de a listán szereplő többi pár, vagy mostanra csak ex-pár is mesélhetne.

5 sztárpár, akinek a létezését sosem tudták feldolgozni a rajongók

Hiába házasok már évek óta, Justin Bieber és Hailey Bieber kapcsolatát az igazán hard-core Jelena fanok a mai napig nem tudták elfogadni, nem tetszésüknek ráadásul minden adandó alkalommal hangot is adnak. Legutóbb például pont a MET-gálán okoztak egy kisebb botrányt, amikor is Hailey és Justin bevonulásakor torkuk szakadtából kezdték kántálni Selena Gomez nevét. Selena egyébként már többször is kérte a rajongóit, hogy álljanak le a Bieber házaspár zaklatásával, és azt is elmesélte, hogy annak idején mennyire toxikus volt Justinnal a kapcsolata – ám a fanokat mindez továbbra sem hatja meg. És sajnos nem Justin és Hailey kapcsolata az egyetlen, ami kiverte a biztosítékot a rajongóknál. A következő 5 párnak is jócskán meg kellett küzdenie a fanok ellenszenvével.

Brad Pitt és Angelina Jolie

A 2000-es évek elején Brad Pitt és Jennifer Aniston volt Hollywood első számú álompárja – nem meglepő hát, hogy a szakításukat a rajongók képtelenek voltak feldolgozni. Bár Brad volt, aki félrelépett és elhagyta Jent, a fanok minden haragjukat Angelinára zúdították. Ő volt a „másik nő”, akit Jennifer Aniston rajongói egy emberként kezdtek el gyűlölni. Titokban mindannyian abban reménykedtek, hogy Brad egyszer majd magához tér, otthagyja Angie-t és újra kezdi Jenniferrel. Ez persze sosem történt meg, még azután sem, hogy Brangelináék elváltak.

Harry Styles és Kendall Jenner

Harry rajongói sosem tudták elfogadni Kendallt, ezért hát rendszeresen bullyingolták a modellt a sztárpár se veled se nélküled kapcsolata alatt. A rajongótábort még az is felzaklatta, mikor kiderült, hogy Harry és Kendall a szakításuk ellenére is jó barátok maradtak. Nem szalasztottak el egy alkalmat sem, hogy kifejezzék nemtetszésüket Harry Instáján. „Kendall Jenner rossz ember. Nagy csalódás, hogy barátok vagytok” – kommentelte néhány éve az egyik rajongó.

Ariana Grande és Pete Davidson

Ari és Pete viharos szerelmétől sem voltak elájulva a fanok – kezdetben főleg azért, mert szerintük Ariana túl gyorsan továbblépett a Mac Millerrel való szakításán. Mac tragikus öngyilkossága aztán egy újabb löketet adott a gyűlölködőknek, ami miatt a páros egy ideig távol is tartotta magát a közösségi médiától. Ariana és Pete végül csak fél évig voltak együtt, de Ariana rajongótábora még a szakításuk után sem szállt le a komikusról. Annyira eldurvult a helyzet, hogy végül Ari menedzserének, Scooter Braunnak kellett közbelépnie és nyilvánosan megvédenie Pete Davidsont.

Timothée Chalamet és Eiza González

Timothée Chalamet rajongói is elég megszállottak, már ha kedvencük szerelmi életéről van szó. Már az is durván megviselte a fanokat, amikor tavaly kiderült, hogy az álompár, Lily-Rose Depp és Timmy szakítottak, de akkor borultak csak ki igazán, amikor kiszivárgott néhány lesifotó, melyeken Timothée egy másik nőt csókolgat. Ez a másik nő volt a hat évvel idősebb Eiza González. A rajongók nem bírták elviselni a tényt, hogy a színész túltette magát Lily-Rose-on, és hogy egy „idősebb nő” mellett vigasztalódik. A fanok legnagyobb örömére a kapcsolatuk végül nem tartott sokáig, néhány hónap után külön is váltak.

Florence Pugh és Zach Braff

Florence Pugh és szintén színész pasija, Zach Braff már több mint egy éve egy párt alkottak, mikor a színésznő a Kisasszonyok című filmmel meghódította az egész világot. Ekkor került a párkapcsolata is a rajongók érdeklődésének középpontjába. Mikor a fanok megtudták, hogy Zach 21 évvel idősebb nála, kőkemény hadjáratot indítottak a páros ellen. A gyűlölködők szerint Florence-nek saját korabeli barátot kellene találnia, mert mint mondják, Zack biztosan csak kihasználja. A színésznő azonban nem hagyta annyiban a dolgot, az elmúlt években többször is kiállt párja mellett és felszólalt a zaklatóival szemben. „Huszonnégy vagyok, nem kell megmondani, hogy kit szeressek és kit ne. Én például soha nem mondanám meg másoknak, hogy ők kit tudnak szeretni. Ehhez senkinek semmi köze” – fakadt ki egy interjúban.

Ki rendelt kávészünetet és néhány izgis sztárhírt?

Még több

Szex-Szerelem