6 sztárházasság, aminek nem lett volna szabad megtörténnie

A boldogan éltek már az első pillanattól halálra volt ítélve, hiszen egyáltalán nem illettek egymáshoz.

6 sztárházasság, aminek nem lett volna szabad megtörténnie

2004-ben, pontosan ezen a napon Britney Spears kimondta a boldogító igent gyerekkori jóbarátjának, Jason Alexandernek. Nem rémlik az eset? Talán azért, mert a pár mindössze 55 órát volt házas, ezzel pedig elnyerték a legrövidebb celebházasság kicsit sem megtisztelő címét – eddig senki nem tudta megdönteni a rekordjukat. Jó, ez nyilván nem lehet vicc tárgya, de az biztos, hogy ennek a házasságnak nem lett volna szabad megtörténnie, ahogyan a következőknek sem, hiszen a párok már látszólag sem illettek (illenek) egymáshoz. 

Brad Pitt és Angelina Jolie 

Amikor arról kezdtek suttogni, hogy Brad és Angelina összejött a Mr. és Mrs. Smith forgatása alatt, sokan a vesztüket jósolták, mert a pár teljesen különböző értékeket képviselt. Brad volt Hollywood ügyeletes szívtiprója, míg Angie az a csaj, aki az exférje vérét hordta a nyakában. Ráadásul a színész a gyönyörű, és szerethető szomszéd csaj, Jennifer Aniston férje volt akkoriban, így korántsem volt egyértelmű, mit eszik a vadóc Angelinán. És bár annak ellenére, hogy azért hosszú éveket töltöttek egymás mellett, végül a kétkedőknek igazuk lett: nem sokkal azután, hogy összeházasodtak, kezdtek megszaporodni a problémák, és ők ketten a válás mellett döntöttek, ami elég csúnyán elfajult. 

Hayden Panettiere and Vladimir Klicsko 

Igen, volt idő, amikor a színésznő és a profi bokszoló egy párt alkottak, sőt, össze is kötötték az életüket és egy közös kislányuk is született. Mégis, elképzelni sem tudunk náluk kevésbé összeillő párt! Végül 2018-ban ők is rájöttek, hogy nem egymásnak szánta őket a sors és beadták a válókeresetet, ám az az érdekes, hogy a közös felügyeleti jog ellenére a színésznő inkább a karrierjét egyengeti, a kislányukat, Kayát, Vladimir neveli. 

Katie Holmes és Tom Cruise 

Megvan az a pillanat, amikor Tom az Oprah showban felpattant a kanapéra és arról áradozott, mennyire szerelmes Katie-be? Már ezt is sokan fenntartásokkal kezelték, aztán amikor kiderült, hogy gyerekük lesz, halkan, de megszólaltak a vészharangok. A problémák mégis csak a szülés és a házasságkötésük után kezdtek egyre szembetűnőbbek lenni, amikor egy új szereplő jelent meg a házasságukban: a szcientológiai egyház. Katie 2012-ben adta be a keresetet és kért egyedüli felügyeleti jogot Surihoz, a pár ügyvédjeinek rekordidő alatt sikerült megegyezniük a kérdésben. Suri ekkor 6 éves volt, most 15, és az édesapja azóta sem látogatja. 

Johnny Depp és Amber Heard 

Valószínűleg átkozza azt a napot Johnny Depp, amikor először randizott Amber Hearddel, ugyanis finoman szólva sem volt zökkenőmentes a kapcsolatuk. A pár annak ellenére kezdett járni, hogy 23 év korkülönbség volt közöttük (tényleg ritka, hogy ez működik, hiszen két különböző generációról beszélünk, akik az életben egészen máshol tartanak), és nagyon úgy fest, hogy egyáltalán nem voltak boldogok egymás mellett. A válásuk annyira eldurvult, hogy Johnnynak még a karrierje is ráment, ugyanis Amber családon belüli erőszakkal vádolta meg, amit nagyon nehéz lemosni magadról, még akkor is, ha egyébként nem történt ilyesmi.

Priyanka Chopra és Nick Jonas 

Hollywoodban nem ritka a nagy korkülönbség egy-egy pár között, az azonban még ott is furcsaságnak számít, ha az a bizonyos plusz a nő javára írható. A Chopra-Jonas felállásban mégsem ez a legdurvább, hanem hogy ehhez még két teljesen eltérő kultúra találkozása is befigyel – ez szintén nem egy egyszerű szituáció egy házasságban. Bár egyelőre úgy tűnik, ők ketten jól megvannak, Priyankának komoly ellendrukker tábora van, ami legalább olyan hangos, mint Hailey Bieberé. 

Kicsit szörfözz még a sztárok világában:

Még több

Szex-Szerelem