2014.06.05.@ 16.06

Nincs több epil-pír!

Nem szívesen használsz epilátort, mert utána mindig undok piros pöttyök borítják a lábadat? Ha viszont beveted ezt a négylépeses bőrnyugtató programot, akár rögtön szőrtelenítés után is belebújhatsz kedvenc sortodba!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Nincs több epil-pír!
1. Először is nagyon fontos, hogy epilálás előtt alaposan tisztítsd meg a bőrödet. Ilyenkor ugyanis könnyebben bejuthatnak a bacik a szőrtüszőkbe, ez pedig gyulladást okozhat.
2. Ezután még mielőtt nekiállnál a szőrtelenítésnek, csekkold le, hogy van-e jégkocka a mélyhűtődben. A fagyos kockákkal ugyanis nemcsak a fájdalmat csillapíthatod, hanem az irritációt is csökkentheted, mivel lehúzzák az apró duzzanatokat. Szóval amint végeztél az epilálással, párszor simítsd végig őket a lábaidon.
3. A hűsítő masszázs után következhet egy kis nyugtató olajos kényeztetés. Az aloe verás, kókusz– vagy levendulaolaj a legjobb, mert ezektől villámgyorsan regenerálódik a bőröd.
4. Végül ne feledkezz el a fényvédőről, mert epilálás után minimum 24 óráig nem érheti erős napfény a bőrödet, különben visszatérhetnek a csúf pöttyök!

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több szexi