2014.06.05.@ 14.06

Te is az epilálásra szavazol?

Már többször elgondolkoztál rajta, hogy ideje lenne beszerezned egy epilátort, de eddig még nem szántad rá magad? Akkor készülj fel, mert most mutatunk 4 érvet az epilálás mellett, ami után biztos, hogy te is rákattansz majd!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Te is az epilálásra szavazol?

Hatékony

A borotválás és a gyantázás a két legelterjedtebb szőrtelenítő módszer az epilálás mellett. De miért érdemes ezek közül mégis az utóbbit választani? Azért, mert a gyantázáshoz képest már sokkal rövidebb szőrszálakat is tökéletesen el tudsz távolítani, ezért két szőrtelenítés között nem kell megvárnod, hogy a szőrszálaid teljesen kinőjenek! A borotváláshoz képest pedig legfőbb előnye, hogy mivel tövestül távolítja el a szőrszálakat, a lábad epilálás után akár 3-4 hétig is teljesen sima marad, míg a borotválásnál ez az idő nagyjából 24 óra.

Csak kényelmesen!

Mit szólnál, ha a fürdőszobádat azonnal egy trendi szépségszalonná alakíthatnád, ahová akkor jelentkezel be szőrtelenítésre, amikor csak kedved és időd van? Nem kell máshogy szervezned a napodat, vagy végiggondolni, hogy van-e otthon borotvazselé, csak előkapni a kis gépedet, és már indulhat is a csodás láb projekt!

Simaság szupersebességgel

Meglepődnél, ha azt mondanánk, hogy az epilálás sokkal gyorsabb, mint a gyantázás vagy a borotválás? Pedig ha utánaszámolsz, te is látni fogod: epilálás (40 perc (2×20 perc)), borotválkozás (2,5 ó (30×5 perc)), gyantázás (60perc (2×30 perc)) havonta.

Mit szólnál egy kis extra költőpénzhez?

Reméljük, hogy örülnél neki, hiszen az epilálással sok pénzt megspórolhatsz. A havi kozmetikus és a folyamatos borotva vásárlás helyett ugyanis elég egyszer beruháznod egy készülékbe, amit aztán akár 6 évig is használhatsz! Szóval nem csak időt, de pénzt is megtakaríthatsz a szexi és sima lábaidon.

Hát ki tudna erre nemet mondani?

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több szexi