2014.06.27.@ 16.06

A 3 legjobb sport a feszes lábakért

Szerinted is az a legkeményebb fitt-kihívás, hogy a combodról ledolgozd a felesleges pluszcentiket? Akkor próbáld ki ezt a három szuper sportot, és hipp-hopp olyan virgácsaid lesznek, mint Jessica Albának!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

A 3 legjobb sport a feszes lábakért

Görkorizás: Ez a sport nemcsak szórakoztató, de szuper hatékony feszesítő edzés is. Hiszen miközben hajtod magad, sosem egyenesedsz ki teljesen, hanem végig picit berogyasztva tartod a lábad. Ez pedig olyan, mintha órákon keresztül mini guggolásba merevednél, így a popsi- és a combizmaid folyamatosan dolgoznak. Ezért már pár kilométer is elég ahhoz, hogy érezd az eredményt.

Tenisz: Bár a teniszt kis területen játsszák, mégis van annyira hatásos, mintha kilométereket futnál egy futópályán. Mivel azzal, hogy megállás nélkül ide-oda cikázol, extrán igénybe veszed a lábaidat. Plusz talán észre sem veszed, de hogy elérd a labdát, folyamatosan kitöréseket végzel, amiktől minden edzés után feszesebbé válnak a combjaid.

Spinning: Az előző két sport az egész testedet átmozgatja, viszont a spinning kifejezetten csak a popódra és a lábaidra koncentrál. És pont ettől olyan intenzív! Az edződ folyamatosan adja az utasításokat, mikor lassíthatsz, gyorsíthatsz vagy változtathatod a tekerés fokozatát, de eközben végig mozgásban vagy. Taposod a pedált addig, míg vége nincs az órának. Így nem csoda, ha már pár hét után formásabbnak látod magad a tükörben.

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több szexi