2014.07.12.@ 15.07

Felejtsd el az epil-fájdalmat!

Vesd be ezeket a fájdaloműző trükköket epiláláskor, és meglátod, szinte olyan fájdalommentes lesz a szőrtelenítés, mintha csak borotvát használnál! Ráadásul a bársonyos simaság hetekkel tovább tart!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Felejtsd el az epil-fájdalmat!

Áztasd!

Mielőtt epilálnál, ugorj be a zuhany alá vagy a kádba, és hagyd a bőrödet ázni. A víztől ugyanis felpuhul a hámréteg, így miután megtörülköztél, kevésbé érzed majd, hogy húzná a gép a szálakat.

Hámlaszd!

Szerezz be olyan tusfürdőt, amiben apró sószemcsék vannak vagy egy hámlasztó kesztyűt, és dörzsöld át vele a bőrödet, mielőtt epilálnál. Így eltávolítod az elhalt hámsejteket a bőrfelszínről, ezért esélyt sem adsz a szőrszálaidnak, hogy benőjenek szőrtelenítés után. Plusz ezzel a módszerrel a fájdalmas piros pöttyöket végleg offolhatod.

Feszítsd!

Epilálás közben az egyik kezeddel feszítsd hátra azt a bőrterületet, amin éppen szőrtelenítesz. Így kevésbé érzed majd, ahogy a gép kihúzza a szálakat, mivel a szőrtüszőket közelebb hozod a felszínhez, és ezért a húzás is rövidebb ideig tart majd.

Hűtsd!

Szőrtelenítés előtt görgess végig egy jégkockát a bőrödön, a hideg ugyanis blokkolja az idegvégződéseidet, és ettől a fájdalmat is tompábbnak érzed. Plusz a libabőrtől felállnak és elkülönülnek egymástól a szőrszálaid, így könnyebben lehet kihúzni őket.

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több szexi