19 éves korában meghalt Cooper Noriega, az egyik legfelkapottabb TikTok sztár. A fiatal fiút június 9-én, csütörtökön találták meg Los Angelesben, egy pláza parkolójában. A rendőrséget és a mentőket egy járókelő hívta ki, azonban Cooper életét már nem tudták megmenteni.

A halálának körülményeiről egyelőre semmit sem lehet tudni, további vizsgálatokra van szükség, azonban a rendőrök kizárták az idegenkezűséget. 

A tragédiát még megrendítőbbé teszi, hogy az influenszer fiú néhány órával a halála előtt közzétett egy rejtélyes videót a TikTokon, amelyben arra utalt, hogy nemsokára véget ér az élete.

Ki gondolta volna, hogy ilyen fiatalon halok meg?

- mondta a videóban.

Cooper Noriegát 1,77 millióan követték a TikTokon, ahol legtöbbször vicces videókat tett közzé gördeszkázásról és divatról. Az Instagramon is 427 ezer követője volt, ahol divatmodellként szerepelt.

A szórakoztató videók mellett Cooper Noriega nagy figyelmet fordított a mentális egészség kérdésére is. Épp ezért június 5-én indított egy Discord csoportot, ahol ő és a követői megoszthatták problémáikat, a témával kapcsolatos tapasztalataikat.

A temetési költségekre Go Fund Me gyűjtést szerveztek követői.

Via