Katalin és Vilmos végre kibékültek

Hiába jelentették be szeptemberben, hogy Katalin hercegné másodszor is várandós, a hercegi pár kapcsolata az elmúlt hetekben nem volt épp felhőtlen. A legfrissebb hírek szerint viszont egy utazásnak köszönhetően újra szent a béke Vilmos és Kate Middleton között!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Katalin és Vilmos végre kibékültek

Amióta csak kiderült, hogy György herceg után hamarosan érkezik a következő kis trónörökös, Katalin és Vilmos nem igazán tudtak örülni a hírnek. Sokáig a hercegné súlyos terhességi rosszullétei miatt kellett aggódniuk, közben pedig Kate-nek a királynő és Kamilla utasítgatásaival is meg kellett küzdenie. Végül a helyzet odáig fajult, hogy Katalin a Kensington-palotából visszaköltözött a szülei házába Buckleburyba, hogy pihenni tudjon. Mindeközben Vilmossal is megromlott a kapcsolatuk, mert a távolság miatt rengeteget vitatkoztak, az pedig csak tovább rontott a helyzeten, amikor a herceg egy buli kedvéért egyszerűen magára hagyta a kismamát.

Emiatt pedig Katalin még azután sem volt hajlandó visszaköltözni a palotába, hogy elmúltak a terhességi rosszullétei. Vilmos viszont szerencsére, úgy tűnik, nem adta fel, és a The Sun magazin forrása szerint egy vidéki kiruccanással sikerült is kiengesztelnie a hercegnét. A napokban ugyanis a kis György herceggel együtt a a skóciai Balmoral kastélyba utaztak, ahol édeshármasban pihennek egy kicsit távol a nyilvánosságtól. Reméljük, a romantikus út alatt sikerül mindent tisztázniuk, és most már nem lesz több mosolyszünet közöttük!

Címkék: Balmoral György házasság Katalin hercegné Kate Middleton kibékülés királynő skócia terhesség veszekedés Vilmos

Még több Sztárhírek

Ez a személy az oka Bill Gates válásának

Ez a személy az oka Bill Gates válásának

Végre kiderült, a pár mely tagja kezdeményezte a válást, ahogy az is, hogy Bill Gates és Melinda egy bizonyos személy miatt tett pontot a kapcsolat végére. Nem, nem egy szerelmi háromszög áll a háttérben, hanem valami sokkal rosszabb.

Gal Gadot megerősítette, hogy megfenyegette őt Az Igazság Ligája rendezője

Gyűlnek a viharfelhők Joss Whedon feje felett, akiről kiderült, több színészt is megfenyegetett. Köztük van Az Igazság Ligájában Wonder Womant alakító Gal Gadot is.

Katalin hercegné szívszorító ígéretet tett

Eddig is Katalin hercegné volt a kedvencünk az angol királyi családból, ahogy olyan sokaknak, a következő történet pedig gyönyörűen alátámasztja, milyen fantasztikus ember a hercegné.

Fekete Dávidot saját felesége jelentette fel

Reginának minden oka megvolt rá, hogy gyermekei apját feljelentse, ez pedig csak még tovább súlyosbítja Fekete Dávid már egyébként is reménytelennek tűnő helyzetét.

Vilmos herceg és Harry herceg Diana kedvéért sem fognak össze

Hamarosan itt van Diana hercegnő 60. születésnapja, de a Harry herceg és Vilmos herceg közti viszály most már biztos, hogy aznap sem fog megoldódni.

Meghan Markle először szerepelt nyilvánosan az Oprah-interjú óta

Meghan Markle nem állt színpadra, videóüzenetben küldött fontos üzenetet, sőt, még a születendő kislányáról is beszélt.

Kendall Jenner rettegett, hogy meg fog halni

Kendall Jenner őszintén beszélt a mentális egészségéről, és fontos üzenetet küldött azoknak, akik nem veszik komolyan a küzdelmét a szorongással.

Híres csajok, akikkel Harry herceg kavart a házassága előtt

Úgy tűnik, Harry herceg bukik a celebekre, ugyanis Meghan Markle előtt is volt már jó pár híres barátnője.

A legrosszabb szerepek, amiket tehetséges színészek elvállaltak

Elképzelni sem tudjuk, hogy mi vehette rá az alábbi felkapott és tehetséges színészeket, hogy elvállalják életük legrosszabb szerepét.

Károly herceg Archie-n keresztül bünteti Harry herceget

Archie születésnapja kellett ahhoz, hogy kiderüljön, Károly herceg és Harry viszályának a herceg unokája a legnagyobb vesztese.

Kulcsár Edinának elege lett a trollokból

Kulcsár Edina bombaformában van, de a trollok még ebbe is bele tudtak kötni, így nem csoda, ha Edinának elege lett: hosszú posztban fakadt ki az Instán.

Katalin hercegné titkos akcióba kezdett

Katalin hercegné csupa meglepetés: nagy csendben kiadott egy könyvet, a reklámozására pedig nem is választhatott volna menőbb módszert.

Minden eddiginél súlyosabb bűntettel vádolták meg Fekete Dávidot

Fekete Dávidot csalásért és sikkasztásért letartóztatták, ám most újabb részletek derültek ki a bűnözői hátteréről és vele együtt az eddigi legsúlyosabb bűncselekményére is fény derült.