Nem hiszed el, mivel vádolják Miley Cyrus-t!

Tényleg nem telik el úgy egyetlen hét sem, hogy Miley ne keveredne valamilyen hatalmas botrányba. Ezúttal egy egészen őrült dologgal akasztotta ki a rajongóit, aminek akár komoly következménye is lehet!

Nem hiszed el, mivel vádolják Miley Cyrus-t!

Miley Cyrusnak mindig sikerül valamivel felhívnia magára a figyelmet. Az elmúlt hónapokban többször is kiverte a biztosítékot a viselkedésével: hol egy ízléstelen poénnal, hol azzal, hogy másnaposan lépett színpadra, vagy éppen az őrült pénzszórásával került a lapok címlapjára. Ezúttal is csupán egy jó viccnek indult az énekesnő akciója, legalábbis ő annak szánta.

pig pig

A photo posted by Miley Cyrus (@mileycyrus) on Nov 11, 2014 at 10:42pm PST

 

Az Instagramjára posztolt egy olyan képet, ahol éppen a legújabb kedvencének, egy kismalacnak a hasát vakarássza, miközben egy haverja az állatkát lakkozza. Még egy közeli fotót is kirakott, amin közelről látszódnak a Bubba Sue nevű négylábú tűzvörös körmei.

pig pig gonna be lookin fresh

A photo posted by Miley Cyrus (@mileycyrus) on Nov 11, 2014 at 10:42pm PST

 

Ezen pedig még a legelszántabb rajongói is teljesen kiakadtak, és egymást követték a vádló kommentek: „Miley, a kismalac nem játék, kérlek, ne fesd ki”, „Úristen, te teljesen megőrültél? Szegény malacka!”, „Tudtad, hogy a körömlakkban lévő vegyi anyagok milyen káros hatással vannak az állatokra?”. Többen pedig egyenesen odáig mentek, hogy állatkínzónak nevezték a sztárt, és már csak az a kérdés, mikor pereli be valaki ezért.

Pedig Mileyt eddig mindenki igazi állatvédőnek hitte, hiszen ő maga is egy farmon nőtt fel, és világ életében körülvették a négylábúak. Bubbe Sue-t például azután fogadta örökbe, hogy a kedvenc kutyusát elvesztette, és teljesen összetört a gyásztól. Már akkor is sokan támadták, amiért egy malacot tart az otthonában, de most komoly következménye is lehet a dolognak, hiszen Amerikában elég szigorúak az állatvédelmi törvények, és nem Miley lenne az első sztár, akit beperelnek állatkínzás miatt

Még több

Sztárhírek