Na ne! Channing Tatum félrelépett

Hihetetlen, de úgy tűnik, sajnos mégis igaz! A hírek szerint Channing Tatum a Magic Mike XXL forgatásán összemelegedett egy kolléganőjével, aki ráadásul szintén kapcsolatban van!

Na ne! Channing Tatum félrelépett

Képzeld, az OK! Magazin legújabb számában arról számolt be, hogy Johnny Depp menyasszonya, Amber Heard teljesen elcsavarta Channing Tatum fejét! A Magic Mike XXL forgatása ugyanis már javában folyik, a dögös jelenetek közben pedig Channing és Amber teljesen egymásra kattant.

Nem csoda, hogy Channing felesége, Jenna Dewan Tatum teljesen kiakadt, mikor meghallotta a túlfűtött forgatásokról – és még forróbb forgatási szünetekről – szóló híreket. A csajszi viszont ahelyett, hogy botrányt rendezett volna, egy sokkal jelentőségteljesebb húzással állt elő, hiszen mióta megtudta, mit művel a férje, minden egyes forgatási napon részt vesz. Ráadásul ezt nem is egyedül teszi, hanem a 17 hónapos kislányukkal a karjában, hogy így ébresszen bűntudatot a csapodár pasijában.

Eközben persze a szerelmi négyszög másik szenvedő fele, Johnny Depp is küszködik azzal, hogy továbbra is maga mellett tartsa nála sokkal fiatalabb kedvesét. Hiszen úgy tűnik, a kapcsolat már régóta gyenge lábakon áll, és a többszöri szakítások után lassan végleg elválnak útjaik.

Még több

Sztárhírek