György herceg nyomkövetőt kapott

Képzeld, a kis trónörökös imádja bebarangolni a királyi palotát, ezért szülei kitaláltak egy módszert, hogy mostantól még könnyebb legyen követni, hogy éppen merre jár.

György herceg nyomkövetőt kapott

Amint György herceg megtanult járni, azonnal rájött, mennyire imád új dolgokat felfedezni! Mikor például szüleivel ausztrál körútra indultak, a kis herceg ha csak tehette, mindig jól körülnézett a hivatalos programok helyszínén, mostanában pedig jobb híján a Buckingham palota zeg-zugait igyekszik bejárni.

Kalandos természete miatt persze valakinek állandóan szemmel kell tartania a kicsi Györgyöt, de úgy tűnik, Katalinnak és Vilmosnak mostantól könnyebb dolga lesz! Vilmos herceg ugyanis egy londoni múzeumlátogatása során egy sor karácsonyi harangot és csengettyűt kapott ajándékba pár kissráctól. A hercegnek pedig azonnal eszébe jutott, hogy az apró ajándékokat akár György zsebébe is becsúsztathatja, így mindig tudni fogják, merre bujkál. Ugye, mennyire édes ötlet? Így legalább György herceg minden lépését haragszó kíséri – ez pedig tényleg kijár egy jövendőbeli uralkodónak, igaz?

Még több

Sztárhírek