Angelina Jolie kitiltotta Kim Kardashiant

Képzeld, szegény Kim Kardashiant hatalmas megaláztatás érte, ugyanis Angelina Jolie megtiltotta, hogy beengedjék legújabb filmjének premierjére!

Angelina Jolie kitiltotta Kim Kardashiant

Kedden tartották a Rendíthetetlen című háborús drámának a premierjét, amit Angelina Jolie rendezett. A bemutató Sydney-ben volt, mivel a mozit a történet eredeti helyszínén, az ausztráliai Moreton-öbölben forgatták. Angelina pedig mindent megtett azért, hogy az esemény valóban exkluzív legyen, és csak azok vegyek részt a vetítésen, akik a meghívottak listáján szerepeltek, köztük háborús veteránok és hollywoodi hírességek.

angelina-jolie-kim-kardashian-premier-botrány-cosmopolitan

Angelina és Brad a premieren

Ez nem is csoda, hiszen ez volt az év egyik legjobban várt premierje, sőt máris arról suttognak, hogy Oscar-esélyes. Még szép, hogy Kim Kardashian sem akart lemaradni egy ilyen szuper partiról!

A popókirálynő ráadásul szintén éppen Ausztráliában volt, mert ott promózta vadiúj, Fleur Fatale nevű parfümjét, amihez egy enyhén szólva sokkoló ruhát választott. Egy helyi website forrásai szerint pedig Kim megpróbált szerezni jegyeket a bemutatóra, csakhogy amint ez az infó Angelina Jolie fülébe jutott, kitiltotta a valóságshow sztárt a premierről, mert szerinte túl kihívó a stílusa. A Daily Mail Australiának viszont Kim sajtósa cáfolta az egész ügyet. Te mit gondolsz, vajon igaz a sztori?

Még több

Sztárhírek