Válságba jutott Jessica Alba házassága?

Jessica Alba és férje, Cash Warren már lassan tíz éve Hollywood egyik legmenőbb álompárja, hiszen mindig tökéletesnek tűnt a házasságuk. A legfrissebb hírek szerint viszont ez már a múlté!

Válságba jutott Jessica Alba házassága?

Képzeld, Jessica Alba és Cash Warren egyik közeli barátja nemrég azt nyilatkozta a Life & Style magazinnak, hogy a páros csak a kamerák előtt látszik felhőtlenül boldognak, kettesben ugyanis nonstop vitatkoznak egymással! Sőt, legutóbb a szokásos Kate Hudson-féle Halloween partin is csúnyán összekaptak, a helyzet pedig azóta is változatlan közöttük, és már alig beszélnek egymással.

A bennfentes szerint a rengeteg civakodás hátterében az áll, hogy Jessica üzleti karrierje egyre jobban pörög, a sztárcsajszi ugyanis néhány éve megalapította a The Honest Company-t, ami azóta több millió dollár bevételt hozott neki. Emiatt viszont a férje egyre frusztráltabbnak érzi magát, mert zavarja, hogy a felesége ennyivel sikeresebb nála. A magazin forrása szerint erre a szitura pedig olyannyira ráment a házasságuk, hogy a páros már egy ideje komolyan fontolgatja a válást, ahol ráadásul 250 millió dollárnyi vagyonon kell megosztozniuk! Bár Jessica még nem nyilatkozott a dologgal kapcsolatban, mi azért nagyon szurkolunk nekik, hogy sikerüljön megoldaniuk a problémáikat és kibéküljenek!

Még több

Sztárhírek