Harry herceg megint a bulizásba menekül

Te is azt hitted, hogy a herceg végre kész dobni az őrült bulikat, és a tökéletes feleség-jelölt keresésére koncentrál? Pedig sajnos a jelek szerint mégsem tud lemondani a vad agglegényéletről!

Harry herceg megint a bulizásba menekül

Bár Harry augusztusban végre olyan lánnyal kezdett randizni, akit a királyi udvar is támogatott, a féltékeny exbarátnő, Cressida Bonas ezt nem nézte jó szemmel, és mindent megtett, hogy visszakapja a herceget Camilla Thurlow-tól. Ez ugyan sikerült is, a békülés mégsem tartott sokáig, hisz néhány héttel később a royal rosszfiút megint egy buliban kapták lencsevégre, ahol ráadásul egy ismeretlen csajszival csókcsatázott.

November elején már úgy tűnt, a herceg tényleg készen áll a házasságra, és gőzerővel rástartolt a menyasszony-kereső projektre, ám a legújabb fotók sajnos megint azt bizonyítják, hogy nem tud lemondani az őrült partikról. Múlt héten Harry igazi luxuskörülmények között, Abu Dhabiban csapott bele az éjszakába, ahova egyébként a Forma 1 Grand Prix alkalmából utazott. A 30 éves trónörökös a verseny után egy yachton dorbézolt, ahol rákapott a vízipipára is, ami bár legális, a káros hatásai miatt az angol médiát teljesen kiakasztotta.

Harry herceg - Bulizás - Vad - Őrült - Cosmopolitan (1)

Ráadásul Harry az egyik buliban még a Halálos iramban sztárjával, Tyrese Gibsonnal is összefutott, és közös képet kért tőle. A színész-énekes pedig teljesen meglepődött, hogy ennyire vagány a herceg, és még a rajongói oldalán is róla áradozott:

„Harry herceg…#AbuDhabiNights…Ó, micsoda este!!!! Megkért, hogy készítsünk egy selfie-t, méghozzá az Ő MOBILJÁVAL!!!!!”

Harry herceg - Bulizás - Vad - Őrült - Cosmopolitan (2)

Vagyis az tuti, hogy Harrynek ismét mozgalmas estéi voltak, és tényleg képtelen lemondani erről a felfokozott életmódról. Hát, majd hercegné-jelölt legyen az a talpán, aki bírja majd vele ezt a tempót!

Még több

Sztárhírek