Harry herceget kísérti a botrányos múltja

Úgy látszik, Harrynek sosem lesz esélye elfelejteni azt a Las Vegas-i éjszakát, amikor teljesen meztelenül partizott egy sztriptíztáncos társaságában, ugyanis a lány most elképesztő dologra készül!

Harry herceget kísérti a botrányos múltja

Oké, Harry őrült bulizása valószínűleg már téged sem lep meg, hiszen a herceg szinte minden hétvégéjét vad partikkal táblázza be. Legutóbb például Abu Dhabiban csapott bele az éjszakába, de volt már példa arra is, hogy Vilmos társaságában bulizta át a hétvégét. Ez viszont mind semmi ahhoz képest, amikor Harry 2012-ben Las Vegasba utazott, ahol rengeteget ivott, és végül meztelenül partizott egy ismeretlen lány társaságában. A dolog persze hatalmas botrányt kavart a királyi családban, különösen azért, mert még néhány pucér fotó is napvilágot látott a hercegről.

Persze Harry ezek után több dolgot is bevetett, csak hogy mindenkivel elfeledtesse az őrült éjszakát. És bár eleinte úgy tűnt, hogy a herceg Cressida Bonasszal és Camilla Thurlowval is komolyan gondolja, végül mindkét kapcsolatának befellegzett a félrelépései miatt. A napokban pedig teljesen új részletek derültek ki arról a bizonyos vegas-i éjszakáról, ugyanis egy sztriptíztáncosnő meglepő infókat árult el a The Sun magazinnak. Carrie Reichert szerint a meztelen herceg folyamatosan udvarolt neki, sőt, még pár csók is elcsattant közöttük az éjszaka során. Ráadásul ez még nem minden, ugyanis a lány most egy vad sztriptíz műsorra készül Las Vegasban, ahol Harry alsónadrágjában lép majd fel – amit még az őrült éjszaka után hozott el magával.

De vajon mit szól majd a dologhoz a herceg és Erzsébet királynő?

Még több

Sztárhírek