Súlyosbodott Whitney Houston lányának állapota

Bár néhány napja még úgy tűnt, van remény Whitney Houston és Bobby Brown lánya felépülésére, orvosai nagyon rossz híreket közöltek a családdal.

Súlyosbodott Whitney Houston lányának állapota

Bobbi Kristina Brownra január 31-én férje talált rá eszméletlenül saját fürdőkádjában, és azóta is gépek tartják életben. Ahogyan nálunk is olvashattad, Nick Gordont időközben megvádolták, hogy felesége „balesetét” nem csak a drogok okozták, de neki is köze van a tragédiához.

A celeblányt felébresztették ugyan a mesterséges kómából – de sajnos úgy tűnik, hogy a kezelése nem járt sikerrel. A családja éjjel-nappal imádkozik azért, hogy a válságos állapotban lévő lány végre magához térjen, de egyre kevesebb a remény arra, hogy Whitney Houston és Bobby Brown gyermeke valaha is felépül. Orvosai szerint a 21 éves lány több agyvérzést is kapott az utóbbi napokban, ami miatt annyit romlott az állapota, hogy ismét mesterséges kómába kell helyezniük.

Édesapja, a botrányairól (is) híres Bobby Brown, aki folyamatosan a kórházi ágya mellett van, teljesen összetört a hír hallatán. A rapper nagyon bízott benne, hogy lánya végül jobban lesz, hiszen nemrég még orvosai is úgy nyilatkoztak, hogy erre komoly esély van.  Úgy tűnik azonban, hogy Bobbi Kristina szervezete – édesanyja után szinte pontosan három évvel – feladja a harcot, és végleg lekapcsolják a gépekről.

Még több

Sztárhírek