Ennyit fizet Paris Hilton, ha megtalálod a kutyáját?

A botrányhősnőről köztudott, hogy imádja az állatokat, és nem tétlenkedik, ha egy cuki szőrös ölebet elrabolnak. Most egy kisebb vagyon ütheti a markát annak, aki megtalálja!

Ennyit fizet Paris Hilton, ha megtalálod a kutyáját?

Paris Hilton körül mindig zajlik az élet. Legutóbb az eljegyzéséről olvashattál, de a sztárcsajszi lelkesen posztolgat arról is, hogy milyen luxusban tartja az állatait. Tegnap egy félreérthető képet töltött fel az Instájára, ami kétségbeejtette a rajongókat. A posztban ugyanis Paris 10 000 dollárt, vagyis több mint 2 millió forintot ajánl annak, aki megtalálja a képen látható elveszett pomerániai kutyust, Chucky-t!

Mivel Paris-nek is hasonló kutyái vannak, sok rajongó hirtelen azt hitte, hogy ő kér segítséget. Valaki bevallotta azt is, hogy csak azért követi a celebet, amiért ilyen nagy állatbarát! Ám végül kiderült, hogy az egyik legjobb barátnőjét érte a szerencsétlenség, hiszen képzeld, ellopták a kis kedvencét egyenesen a kocsifeljárójáról! Hát nem brutál? Chucky elrablójáról biztonsági felvétel is készült, amit a valódi gazdi meg is osztott az Instáján.

Paris és a barátnője is lopásról beszél, de lehet, hogy erről szó sincs. Egyesek szerint nincs kizárva az sem, hogy az elkövető, bordó pulcsit viselő nő elveszettnek gondolta a kutyát, és csak segíteni akart rajta. Miss Hilton rajongói attól függetlenül, hogy véglis kiderült Chucky valós gazdijának kiléte, nagyon szurkolnak a szőrös cukiságért. Reméljük, hogy szegény mihamarabb hazakerül, főleg, ha már ilyen borsos összeget kínálnak cserébe!

Még több

Sztárhírek