Csekkold a Grammy-gála legszebb ruháit!

Idén sem lustálkodtak a lesifotósok, vakuk ezrei villogtak a vörös szőnyeg körül, amikor a legmenőbb hírességek bevonultak a Grammy-gálára! Te kinek ítélnéd meg az est legjobban öltözött sztárja címet?

Csekkold a Grammy-gála legszebb ruháit!

Óriási uszályok, hercegnős fodrok, áttetsző tüllök és szexi csipkerucik lepték el a Madison Square Garden vörösszőnyegét New Yorkban, ahol a legnagyobb sztárok ünnepelték együtt a 2018-as Grammy-gála nyerteseit. Az idei alkalom ráadásul azért is különleges volt, mert a legtöbben igyekeztek belecsempészni az outfitjükbe a #TimesUp mozgalom fehér rózsás szimbólumát, ami a szexuális erőszak elleni fellépésre hívja fel az emberek figyelmét.  Íme, azok sztárok, akik ezúttal is nagyon kitettek magukért, és elkápráztatták a divatgurukat!

Pink

Bár azt nehéz elképzelni, hogy tudott leülni Pink ebben a ruciban, anélkül, hogy bármit is leverne maga körül, az biztos, hogy az egész divatvilág odavolt az énekesnő választásáért. Természetesen a fehér rózsa sem maradhatott el!

Camilla Cabello

Ugye te is imádod, amikor Camilla Cabello Havana című száma felcsendül a rádióban? A gyönyörű világsztár nem csak a zeneiparban szerez magának egyre nagyobb elismeréseket, az ízlése is kifogástalan. Ez a vörös selyemruci tökéletes passzol az egyéniségéhez!

@camila_cabello by @viviennewestwood @recordingacademy #grammy #grammy2018

A post shared by FadMode (@fadmode) on

Rita Ora

Az énekesnő ebben a fekete bársony Ralph & Russo estélyiben villantotta meg bomba alakját a vörös szőnyegen.

Oh hi @recordingacademy Grammy’s 2018 #grammys

A post shared by RITA ORA (@ritaora) on

Heidi Klum

Heidi Klum az éjszaka hercegnőjeként vonult ebben a drámai estélyi ruhában, az áttetsző csipke berakásokat pedig a csuklóján viselt fehér rózsával tette harmonikussá.

Miley Cyrus

Miley Cyrus bebizonyította, hogyan lehet nadrágban is felvenni a versenyt a káprázatos koktélruhákkal! Amikor feldobta az Instájára az elegáns, fekete szettjét, csupán annyit fűzött a képhez, hogy #thebitchisback, azaz a ribi visszatért! Isten hozott Miley!

Beyoncé

Az énekesnő szexi, mégis elegáns fekete kreációjától el állt a szavunk! Ráadásul a kiegészítőktől sem riadt vissza: extra nagy fülbevalóval, kalappal és napszemcsivel turbózta fel a szettjét.

A post shared by Beyoncé (@beyonce) on

Lady Gaga

Bár Gaga vörös szőnyeges szettje nekünk picit erős volt, a fellépő rucijától elállt a szavunk. A rózsaszín tüll-kreációban úgy nézett ki, mint egy tavasz tündér.

Még több

Sztárhírek