Kim Kardashian nyíltan beszólt Lindsay Lohannek

A celebvilágban mindennapos, hogy publikusan szúrkálódnak egymással a sztárok, de van, akivel nem jó kikezdeni. Aki Kimet bosszantani próbálja, az olyan csúnyán beéghet, mint Lindsay!

Kim Kardashian nyíltan beszólt Lindsay Lohannek

Kim Kardashian nemrég sokkoló fotóival akasztotta ki a netet! Nem csak a hiányos öltözete, de a haja is beszédtéma lett, és képzeld, még Hollywood sem bírta ki szó nélkül! Az egyik leghíresebb sztárblogger, Perez Hilton ki is posztolt egy képet Kim új frizujáról, hogy megkérdezze a fanokat, mi a véleményük a stílusváltásról, de ami a fotó alatt történt, arra még ő sem készült fel! Bár százával jöttek a kommentek, maga Kim szúrta ki Lindsay Lohan csípős megjegyzését, amire őrületes gyorsasággal vágott vissza!

„Össze vagyok zavarodva” – írja Lindsay.

„Tudod, hogy mi összezavaró, Lindsay? A te hirtelen jött akcentusod!” – kontrázott Kim. Bátor!

A cikizés eredete, hogy amikor pár éve Európában járt, Lindsay fura amerikai-európai akcentussal kezdte beszélni az angolt. A ciki az egészben csak az, hogy mindössze pár hetet töltött a hazájától távol, tehát képtelenség, hogy nem erőltetett rájátszás volt az egész! Nem véletlen, hogy mindenki rajta nevetett és tudni akarta, honnan ez a nagy nyelvtudás. 2016-ban a Daily Mail-nek ezt nyilatkozta: „Gyermekkorom óta tanulok nyelveket. Folyékonyan beszélek angolul, franciául, de megértem az oroszt és tanulom a törököt, az olaszt és az arabot is.” Nos, a magyarázat Kimet nem elégítette ki, ezért volt olyan gonosz, hogy évek múlva is odaszúrta a nem túl nagy népszerűségnek örvendő celebkolleginának. Egyelőre további kommentháború nem alakult ki a két hölgyemény között, de ami késik, nem múlik!

Még több

Sztárhírek